For­ret­nings­o­ri­en­te­ret con­trol­ler søges til vel­kon­so­li­de­ret nordisk han­delsvirk­som­hed ved Aarhus


 

Som controller bliver du en del af en økonomifunktion på ni medarbejdere, der alle arbejder på det nordiske hovedkontor i udkanten af Aarhus. Med reference til virksomhedens CFO vil du få en bred vifte af opgaver i forbindelse med rapportering og budget/forecast, forestå controlling af omkostninger samt løbende deltage i projekter og optimering af arbejdsgange og processer. Virksomheden er i vækst og forandring, hvorfor der vil være gode muligheder for at sætte sit eget præg på opgaver og løsningsmodeller. 

Arbejdsopgaver

  • Perioderegnskaber
  • Udarbejdelse af budgetter
  • Budgetopfølgning
  • Analyser
  • Rapportering
  • Statistikker
  • Controlling af salg og omkostninger
  • Ad hoc

Om virksomheden

Virksomheden, hvis historie går mere end 90 år tilbage, er markedsledende inden for sit felt i Norden og er i dag ejet af en større børsnoteret amerikansk koncern. Gennem de senere år har koncernen både globalt og i Norden vækstet organisk og gennem opkøb af lignende virksomheder. Denne vækst forventes at forsætte de kommende år både i Norden og globalt. I Norden beskæftiger virksomheden ca. 80 medarbejdere, heraf hovedparten i Danmark på forskellige lokationer. Det nordiske hovedkontor er placeret i en forstad til Aarhus. Fra virksomhedens side tilbydes gode personaleforhold herunder pensionsordning, forsikringer og frokostordning.

Personlige kompetencer

Du har et strukturelt og analytisk blik for opgaverne, samtidig med at du er proaktiv og fleksibel i forhold til løsninger og samarbejdspartnere. Du trives med at arbejde med stramme deadlines og være en del af et hold, som løfter i flok. Sidst, men ikke mindst, trives du i en organisation, der er i vækst og forandring.

IT-kompetencer

Du har stærke IT-kompetencer

Uddannelse & Erfaring

Du har en HD eller cand.merc. og som minimum flere års erfaring fra en mellemstor eller stor international koncern

Sprog

Du behersker engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

Job ID / 3520
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Aarhus
Ansættelsesstart / Efter aftale

Gem job

ProSelection
Publiceret: 4. juni 2020

Arbejdssted

Aarhus