HR-Partner til Sjælland

 

OK a.m.b.a blev stiftet den 1. januar 1978 og er en fusion af syv danske selskaber; Dansk Andels Kulforretning, Fyns Kulindkøbsforening, Sydjydsk Andels Olie, Aabenraa Tanklager, Aalborg Kul- og Olieimport, Kommunernes Kulkontor og OK Olie A/S.

OK har 780 medarbejdere og hovedkontor i Viby ved Århus. Moderselskabet OK a.m.b.a. opererer inden for følgende kerneområder: Salg af brændstof og bilvask fra tankstationer, salg af olie, el og gas til private og virksomheder samt salg af brændstof og smøremidler til industrien

I tilknytning til virksomhedens aktiviteter på bilistmarkedet tilbyder OK desuden forsikringsydelser og mobiltelefoni, og virksomheden er således de senere år begyndt at sprede sine aktiviteter over flere produkter og ydelser. Selskabet har mere end 750 tankstationer og er Danmarks mest solgte benzinmærke. De fleste OK tankstationer findes ved brugsforeninger og Coop Danmark-butikker. Desuden dimensionerer, leverer og installerer OK oliefyr, solcelle- og varmepumpeanlæg samt yder energiteknisk service.

Til at varetage HR-funktionerne på Sjælland for OK’s transportafdeling samt flere datterselskaber søges nu en intern HR-Partner.

Central HR rolle i udviklingsorienteret virksomhed

Vil du have en nøglerolle i en stor ekspanderende virksomhed med klare fremtidsvisioner, hvor du vil få ansvaret for at drifte, videreudvikle og eksekvere HR-opgaverne i fire af OK’s selskaber på Sjælland? Du vil i jobbet arbejde med udgangspunkt fra kontorerne i Køge og Taastrup og vi samtidig samarbejde og sparre med resten af det erfarne HR-team, som er placeret i Viby, Jylland.

Du får spændende opgaver indenfor HR, fx rekruttering, on-boarding, rådgivning i personalesager, facilitering af workshops, træning af medarbejdere m.m. Din hverdag bliver alsidig og fleksibel. Du bliver en del et fællesskab på tværs af selskaberne på Sjælland, og du skal medvirke til at sikre OK’s stærke værdier og kultur i disse. Du vil referere til HR- og kommunikationschefen for OK, som du også vil få et tæt samarbejde med.

For at få succes i jobbet skal du være skarp til HR og evne at supportere fire meget forskellige selskaber i OK. Du har en hands-on-orienteret tilgang til opgaverne, som du driver solidt og sikkert frem. Din arbejdsform er analytisk og struktureret, og du har en god forretningsforståelse.

Du er præcis i din kommunikation til medarbejdere på alle niveauer, og du motiveres af at bidrage med god sparring til lederne i en meget kompleks virksomhed. Du er selvkørende, løsningsorienteret, kvalitetsbevidst og tager ejerskab for dit fagområde. Du besidder samtidig en særdeles god indlevelsesevne og formår at afkode ”temperaturen” i de forskellige selskaber. Vedholdenhed og robusthed er stærke kendetegn ved dig, og du trives med fleksibilitet og en omskiftelig hverdag.

Du har erfaring fra en lignede stilling, eventuelt fra et andet energiselskab, men dette er ikke et krav. Du har en relevant mellemlang eller lang videregående uddannelse, gerne inden for HR. Det forventes, at du har en basal viden om lovgivning/HR-jura og er god til at sætte dig ind i viden herom. Du har gode sprogkundskaber og behersker dansk i skrift og tale.

Er du den nye HR-Partner til OK’s afdelinger og selskaber i Køge og Tåstrup, så skynd dig at uploade en ansøgning. Ved yderligere spørgsmål kan henvendelse rettes til chefkonsulent Morten Thomsen på tlf. +45 40 58 64 15. Du kan læse mere om OK a.m.b.a. på www.ok.dk.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 9. juni 2020

Arbejdssted

Køge og Taastrup