Sales Executive (New Bizz) - DB Schenker

 

Kan du sikre den fortsatte salgsvækst hos DB Schenker? Kommer du med dokumenterede resultater fra transport- og logistikbranchen, drives du af ambitiøse mål og trives du med at gøre en forskel for kunderne – så er det måske dig vi leder efter til DB Schenkers salgsteam.

DEDIKATION søger en erfaren sales executive til en nyoprettet stilling hos DB Schenker. Din primære opgave bliver at varetage nysalg og mersalg  til hovedsageligt nye, men også eksisterende ”ROAD”-kunder, og du vil blive en vigtig spiller i forhold til at vækste salget på vores DB Schenker´s Land produkt og gøre det til en succes i forhold til de ambitiøse mål.

Med mere end 76.000 medarbejdere globalt er organisationen spredt over hele verden, men din base vil være hos salgsteamet i DK. Her får du et fantastisk hold af dygtige kollegaer i ryggen, god stemning, masser af energi og ikke mindst et godt sammenhold.

Primære opgaver og succeskriterier

Stillingen som sales executive handler i høj grad om at sikre den fortsatte vækst hos DB Schenker, og dine vigtigste opgaver vil være:

  • Nysalg og mersalg af internationale ”ROAD”-løsninger til nye og eksisterende kunder.
  • Udvikling af egen kunde- og emneportefølje.
  • Løbende opdatering af alle kundedata i CRM-systemet.

Du vil blive målt på:

  • Omsætning

Hvem er du?

Du er både sælger og betroet rådgiver for dine kunder, og du kan håndtere alle kundetyper – fra SME-segmentet til de helt store spillere – og du har flere års erfaring indenfor branchen. Derudover forventer vi, at du:

  • Er positiv, imødekommende og proaktiv overfor både kunder og kollegaer.
  • Drives af ambitiøse mål og får energi af at skabe resultater.
  • Arbejder vedholdende og professionelt med dine kunder for at komme i mål.

CRM er en vigtig del af DB Schenkers profil, og det er essentielt, at du formår at leve op til de krav, der stilles til en virksomhed med et af verdens største globale netværk indenfor transport- og logistikløsninger.

DB Schenker – ansvar, sammenhold og en stærk virksomhedskultur

Som Sales Executive hos DB Schenker får du frihed under ansvar, og du bliver en del af en stærk virksomhedskultur med fokus på sociale aktiviteter og fællesskab. Din kundeportefølje er bred, og du refererer direkte til salgsdirektøren. Med stillingen følger en attraktiv lønpakke med performancebaseret pay out, og du får desuden en firmabil, som vælges ud fra DB Schenkers bilpakke.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Laudrup på +45 71 74 74 78. Opstart ønskes hurtigst muligt, ansøgninger behandles løbende og vi ansætter, så snart den rette kandidat er fundet.
 Gem job

DEDIKATION ApS
Publiceret: 10 June 2020

Arbejdssted

Hvidovre