Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Værk­steds­chef, som kan få bussen ud at køre

 

Har du solid mekanikererfaring? Og er du vant til at have lederkasketten på, mens du både skaber fremdrift og sikrer en høj medarbejdertrivsel?

Grib chancen og bliv en del af en af Danmarks største busoperatører!

 • ”Vi er en stærk organisation, som har gennemgået en større omorganisering over de seneste år. Og med det følger en række store vækstambitioner, som du skal være med til at indfri,” fortæller kommende teknisk chef Marco Pedersen, som du overtager posten fra.

Velkommen til!

Som værkstedschef hos Tide Bus får du ansvar for Region Jylland og vores 5 værksteder i hhv. Silkeborg, Fredericia, Kolding, Haderslev og Darum. Her er du selv med til at vælge, hvor du vil have kontorplads – vi tager hensyn til din bopæl.

Som en empatisk distanceleder bliver det din fornemmeste opgave at sikre, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til vores kunder og ejere samtidig med at du gør arbejdsdagen bedre for vores mange chauffører, pladsmænd og driftsledere.

I det daglige får du ansvar for 12 mekanikere hvoraf 5 er førstemænd samt 1 værkstedskoordinator. Herudover får du et tæt samarbejde med vores anden værkstedschef, som har ansvar for vores 2 værksteder på Fyn.

Du holder værkstederne kørende

Vi er ISO-certificeret i ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Det bliver dit ansvar, at vores værksteder lever op til disse standarder, mens du planlægger og sikrer et effektivt flow på service af vores busser.

Helt konkret bruger du bl.a. din tid på at:

 • lave handlings- og produktionsplaner og afholde ugentlige tavlemøder, hvor alle medarbejdere bliver hørt samt sparre med førstemændene om fx indkøb af reservedele
 • stå for vores kvalitetssikring – du sørger for, at vi overholder service, syn og reparation samt taksering af skader
 • behandle og godkende fakturaer og lave budgetter
 • kommunikere med både områdechefer og den tekniske chef vedrørende alt fra koordinering til daglige mål
 • deltage i KPI-møder, hvor vi blandt andet gennemgår nøgletal og status på vækstmål for forretningen
 • drive arbejdsmiljøet i den rigtige retning med fokus på de nye kemiregler samt implementere og sikre ISO-optimering på værkstederne.

Ansvar og faglig udvikling i sigte

Vi er en stor organisation med et givende, tværfagligt samarbejde med vores kolleger i Tide Bus Norge. I takt med at du udvikler dig i rollen venter der en række muligheder for, at du kan opgradere dig både fagligt og personligt.

 • ”Her får du lov til at drive din egen butik, så at sige. Du får en hverdag med stort ansvar, medbestemmelse og en fed mulighed for at videreudvikle dine lederevner,” slutter Marco.

Dygtig mekaniker med talinteresse og mennesketække

Du er en stærk igangsætter og rollemodel, der kan organisere og etablere effektive strukturer, ligesom du er god til at se helheden i opgaverne. Herudover trives du med at gå i dybden med de vigtige detaljer, som kræver din erfaring og ekspertise. Og så anvender du feedback fra områdechefer og dine tekniske kolleger på kontoret til at udvikle nye forslag til måden, vi gør tingene på.

 • Du har flere års ledererfaring som fx værkstedschef, værkstedsleder eller værkfører og du har gerne kendskab til distanceledelse.
 • Du har solid erfaring som mekaniker – gerne som bus- eller lastbilsmekaniker.
 • Du har en stærk forretningsforståelse samt interesse for Excel og økonomi.
 • Du er hverken bange for at lære – eller at lære fra dig og du er selvreflekterende og modtagelig for konstruktiv feedback
 • Du har gerne kendskab til ISO- og arbejdsmiljø.
 • Du har øje for den enkelte medarbejders udviklingspotentiale, og du evner derfor både at lytte til og forstå dine medarbejderes behov – og sætte handling bag.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 72 45 91 06.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 30. juni 2020. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om virksomheden

Tide Bus Danmark er en af landets største busoperatører. Vi har omkring 1000 medarbejdere, som hver dag knokler for at give danskerne gode rejseoplevelser. Vi er ejet af den norske koncern Tide AS, som er Norges næststørste virksomhed inden for persontransport.

Tide Bus Danmark har eksisteret siden 2008, hvor virksomheden blev oprettet efter Tide A/S vandt udbuddet af bybuskørsel i Odense Kommune. Siden har vi også vundet kontrakter på buskørsel i Syd- og Sønderjylland, på Fyn og i Midtjylland. I 2013 startede vi kørsel med gasdrevne rutebusser i Fredericia – som den første busoperatør i Danmark. Derudover vandt vi i 2015 udbuddet af kørsel med gasdrevne busser i Silkeborg, som vi satte i drift i 2016. Læs mere om os her.

Kontaktperson

Jobindex

Jeppe Secher
TLF: +45 7245 9106

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 15. juni 2020

Arbejdssted

Silkeborg, Fredericia, Kolding, Haderslev eller Darum