Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Erfaren pro­jek­t­chef til re­stau­re­rin­gen af Nyboder etape II

 

  • Har du erfaringen til at hoppe direkte ind i en ledende rolle for et af de mest spændende og komplekse byggerier i København?

”Vi skal restaurere og modernisere 54 af de gamle gule bygninger i Nyboder med respekt for det oprindelige og den gamle arkitektur. Så det er en helt unik mulighed for at sætte sit præg på en byggesag, der ikke er set magen til i København,” fortæller administrerende direktør Christina Wiemann.

Vi passer på den danske kulturarv

CH BYG udfører hoved- og fagentrepriser, og vi er specialister i renoveringer af fredede og bevaringsværdige ejendomme. Vi har rammeaftaler med blandt andet Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse og SLKE, og vi har tidligere lavet arbejde på bl.a. Frederiksberg Slot, Kastellet og Assistens Kirkegård. Se meget mere om os i vores video.

Stå i spidsen af projektet

Som projektchef får du din hverdag lige op og ned ad byggepladsen, da vi holder til i en 3-etagers villa på selve pladsen. Her får du sammen med et stærkt hold af erfarne kolleger ansvar for restaureringen af Nyboder etape II.

Det betyder, at du:

  • følger op på de udførte opgaver og fører tilsyn samt sørger for at drifte pladsen
  • sikrer overblik over den daglige logistik og styrer underentreprenører
  • har øje for bygherrernes interesser – både teknisk, økonomisk og juridisk.

Stillingen indebærer, at du er med i byggeledelsen for en af Københavns mest markante restaureringer, og når projektet er afsluttet om 2 år, håber vi selvfølgelig, at du bliver en del af et andet af vores restaureringsprojekter.

Erfaren leder, der elsker livet på byggepladsen

  • Du har erfaring fra en lignende stilling med ledelsesansvar, ligesom vi gerne ser, at du har erfaring med fredet og bevaringsværdigt byggeri.
  • Du har ledelseserfaring og pondus, og du er god til at kommunikere samt dokumentere.
  • Du er løsningsorienteret og har et ekstremt godt overblik, ligesom du befinder dig godt i rollen som ansvarlig på byggepladsen.

En arbejdsplads med hjælpsomme kolleger

I CH BYG vil du opleve flade strukturer og et respektfuldt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden – lige fra projektleder og håndværkere til ledelsen. Derudover tilbyder vi efteruddannelse, pension og firmabil – for ikke at glemme vores julefest og sommerture, som du skal glæde dig til.

Vil du gøre karriere hos os?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 72 45 91 06.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 30. juni 2020 via boksen ”Søg jobbet online”. Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette.

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.


CH BYG A/S er etableret i 2002 og er Gazelle-virksomhed i 2013 og 2014. CH BYG A/S har aktuelt 35 ansatte. Du kan læse mere på www.chbyg.dk.

 

Kontaktperson

Jobindex

Jeppe Secher
TLF: +45 7245 9106

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 15. juni 2020

Arbejdssted

København