Group CFO - til vækstvirk­som­hed

 

For vores kunde - LanguageWire på Frederiksberg søger vi en ambitiøs, kompetent og forretningsorienteret CFO med højt drive. Rollen som Group CFO indebærer det daglige ledelsesansvar for såvel Corporate Finance som HR. Du kommer til at understøtte LanguageWire-gruppens nye CEO og dets operative selskaber med aktiviteter i 10 lande (14 byer).

Rollen som CFO indebærer at være ledelses- og forretningsmæssig sparringspartner for gruppens CEO. Den nye CFO får ansvaret for Corporate Finance (Accounting and Business Finance) og HR (Business Partnering og lønbogholderiet) - i alt et ledelsesmæssigt ansvar for 16 medarbejdere med et godt lederteam.

Som CFO er du en selvsikker og kompetent leder, der mestrer den finansielle værktøjskasse til perfektion - fra operationelt til strategisk. Det vil sige en CFO der har fokus på ”bolden”’ og ved, at sikker finansiel styring og kontrol af virksomheden er værdiskabende.

Det forventes ligeledes at du som ny CFO vil være dybt involveret i, og til en vis grad drive diverse forandringsprojekter som f.eks.:

 • Optimere synergier internt gennem yderligere integration af forretningsområder
 • Som en del af ovenstående gennemføres fusion af juridiske enheder inklusiv “fusion” af administrative funktioner
 • Udvikle og implementere KPI’er for nye forandringstiltag og opfølgning herpå

Vigtigt er det, at du allerede i dag har en bred erfaring fra økonomi og har erfaring omkring samspil mellem driften og finans. Du trives med et højt tempo, store frihedsgrader, en ambitiøs strategi - samt en arbejdsplads hvor man er afhængige af hinanden og teamwork er nøgleordet.

Hvad tilbydes du:

Som en del af en yderst resultatorienteret koncern i vækst, får du en både vigtig og meget central rolle. Du tilbydes et spændende, udfordrende og alsidigt job – hvor vi forventer meget af dig, men samtidig får du stor frihed og rigtig gode udviklingsmuligheder. Du vil få en afgørende indflydelse på virksomhedens fremtidige anvendelse af forretnings- og økonomi-systemer. Du har lysten til at udvikle dig i takt med os og du kommer til at indgå i et professionelt team på 350+ medarbejdere og 7000+ sprogspecialister.

Ansvarsområder

I forhold til de enkelte funktionsområder, kan de primære udfordringer og opgaver beskrives som følger:

Finance:

 • Som CFO er du overordnet ansvarlig for økonomi og compliance
 • Ansvarlig for alle dele af økonomifunktionen, herunder men ikke begrænset til:
  • Budget & forecasts
  • Måneds- og årsrapportering, samt likviditetsforecast
  • Værdiskabelsesplaner, finansiel benchmark og ad hoc analyser osv.
  • Ansvarlig for projekt-controlling, risikokontrol og gennemsigtighed i projektrapportering
  • Ansvar for finansiel rapportering til CEO og bestyrelsen
  • Yde proaktiv forretningssupport og udarbejdelse af beslutningsoplæg
  • Ansvarlig for bankrelationer og likviditetsstyring

HR:

 • Som CFO er du ligeledes overordnet ansvarlig for at varetage de samlede aktiviteter i LanguageWires HR-afdelinger sammen med de to dygtige ledere for hhv. HR-Business-partnerne og lønbogholderiet
 • Det er CFO’ens overordnet ansvar, at der fastlægges og gennemføres handlingsplaner til udvikling af organisationens kultur, kompetencer og strukturer i tæt samarbejde med linjechefer og den øvrige organisation
 • Primære opgave relateret til HR er bl.a.:
  • Ledelse og motivering af medarbejderne i LanguageWire-gruppen
  • Videreudvikling af vores personalepolitik
  • Medarbejder-, leder- og kompetenceudvikling
  • Organisere og planlægge operationelle opgaver
  • Sparringspartner for CEO og ledelse
  • Sikre opfølgning på personale-KPI’er såsom sygefravær, personaleomsætning m.m.

Som en kapitalfondsejet virksomhed er det forventeligt, at der inden for en overskuelig tid indledes proces for køb af virksomheder og/eller salg af egen virksomhed. Som CFO forventes det, at du aktivt indgår i processen med drøftelse med rådgivere, forberedelse og deltagelse i management præsentationer, due diligence processer mv. Herunder skabe et fundament for fremtidige opkøb og være aktiv leder/deltager i de efterfølgende integrationer.

Det er ligeledes vigtigt, at du er en dygtig leder med gode kommunikationsevner, der kan lede og opbygge effektive arbejdsrelationer. Du skal være i stand til at interagere godt med kollegaer på alle niveauer og herunder også ønsker at deltage i sociale aktiviteter.

Som kommende CFO har du en væsentlig erfaring med hands-on controlling – budgetforberedelse, forecasting, afvigelsesanalyse, etc. Erfaring med opkøb og post fusion integration er en fordel.

Du vil blive tilbudt en konkurrencedygtig lønpakke, bonusordning og investeringsprogram, samt kollegaer der brænder for deres ansvarsområder i et uformelt miljø, en flad organisation og med en god portion humor.

Du:

 • har en dokumenteret 3-5 års erfaring som f.eks. regnskabschef, VP Finance, CFO eller lign.
 • har sandsynligvis en baggrund som MBA, Cand.Merc, Cand.Oecon, HD eller lign.
 • er forretningsorienteret og besidder høj moral og etik
 • tør udfordre forretningen og er nysgerrig
 • er robust og med en naturlig gennemslagskraft
 • har personligt drive og kan selv drive forandringer, når det er nødvendigt
 • er dygtig til strategisk sparring og analyse på managementniveau
 • er en people manager med coachende tilgang (proaktiv interaktion med stakeholders)

Vi forestiller os, at den rette kandidat allerede har erfaring fra en tilsvarende stilling eller ser dette som sit næste skridt i karrieren - gerne i en Skandinavisk og/eller international virksomhed. Herudover forventer vi, at du har en solid IT-forståelse og gode kompetencer indenfor system- og programstyring. Kendskab til AX Dynamics eller NAV er en fordel, samt at du kan begå dig på engelsk (koncernsprog) i skrift og tale.

Tiltrædelse: 1. september 2020, eller hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: senest fredag den 10. juli 2020, men gerne inden da vi løbende afholder samtaler.

INCIPIA håndterer rekrutteringsprocessen, så lyder denne stilling som lige noget for dig, så send din ansøgning/CV via linket ”apply now”. Har du spørgsmål til processen eller stillingen, så er du velkommen til at kontakte Hasse Steenbuch fra INCIPIA på telefon 4010 6280.

Du kan læse med om LanguageWire på: www.languagewire.com


About LanguageWire:

LanguageWire is one of the world’s leading providers of language and content services.

Founded in 2000, LanguageWire continually develops unique technology to help brands reach their full global potential. Backed by a worldwide network of language experts and an intuitive online platform, we make it easy to manage multilingual content.

Recently, LanguageWire acquired Xplanation, with the ambition to develop LanguageWire into a ‘Powerhouse’ within content services.

About CataCap:

CataCap invests in SME Danish businesses with significant growth and development potential and innovative business models with long term potential.

Through a consistent and systematic approach, CataCap catalyses strategic development, operational improvements, and leadership development of the companies in which they invest, in close collaboration with management, employees, and businesses.

CataCap is an active and engaged owner. The systematic hands-on approach to developing the portfolio companies aims at increasing the speed and sustainability of the change of level and thereby the long-term value of all stakeholders – and a stabile added to return to the investors.

Incipia er en specialiseret konsulentvirksomhed. Vores kunder er vidt forskellige. Men fælles for dem alle er, at de er fulde af menneskelige ressourcer, som det handler om at få til at agere, så at de skaber værdi i forretningen. Incipia's filosofi bygger på hovedområderne; Rekruttering, Assessment samt HR Konsulentydelser. I alle opgaver tager vi udgangspunkt i din virksomhed og tænker i helheder. For mere information besøg venligst www.incipia.dk

Gem job

Incipia
Publiceret: 15. juni 2020

Arbejdssted

Frederiksberg