Fi­li­al­chef

 

EDC er Danmarks ældste og største ejendomsmæglerkæde med 234 selvstændige butikker og cirka 1.400 medarbejdere. EDC er landsdækkende og ejes af kædens indehavere og EDC-fonden. EDC’s vision er at være den mest attraktive partner for kunder, indehavere og medarbejdere indenfor ejendomsformidling og ferieboligudlejning.

EDC er førende i branchen på både IT-værktøjer og markedsføring. Med mere end 5 mio. besøg om måneden, er edc.dk, det mest besøgte boligsite i Danmark. 40% af EDC’s butikker ligger nr. 1 i deres lokale marked.

EDC i Virum søger en filialchef til forretningen. Ejeren af denne forretning, ejer også EDC-forretningen i Lyngby og har flere butikker på Fyn.

Mulighed for medejerskab – Attraktivt område - Virum

Vil du have en afgørende nøglerolle som filialchef for en ejendomsmæglerforretning i et attraktivt område med stort potentiale? Du bliver en del af et team af flere butikker som er privatejet under EDC, et stærkt og landsdækkende brand, Danmarks største ejendomsmæglerkæde. Som filialchef for forretningen i Virum er der potentiel mulighed for at blive medejer i en EDC ejendomsmæglerforretning, som får støtte og sparring af et stærkt kædekontor med mere end 70 medarbejdere, der bidrager med professionel og effektiv markedsføring, samt branchens bedste digitale salgsværktøjer. Ligeledes supportere EDC med hjælp til kommunikation, uddannelse og kædeudvikling.

Du får frihed til at udvikle og drive ejendomsmæglerforretningen med stor opbakning og sparring fra ejeren og ejerens andre butikker. Du får mulighed for at sætte og nå målsætninger for butikken, samt ansætte og lede dit eget team, i samarbejde med ejeren af forretningen.

For at få succes i jobbet er du en ambitiøs ejendomsmægler med høj troværdighed og stærke faglige kompetencer. Dine kendetegn er ordentlighed og et stort drive. Du arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst i en stærkt tillidskrævende rolle, og du motiveres af udfordringer og dygtige konkurrenter. Du er imødekommende og serviceminded og kan begå dig med alle typer af mennesker. Ydermere er du en naturlig relations-skaber og har lyst til at skabe netværk og involvere dig i lokalområdet.

Du er uddannet ejendomsmægler, har flere års relevant mæglererfaring og gode, veldokumenterede salgs- og kommissioneringsresultater. Det er en fordel, hvis du har erfaring og evt. uddannelse indenfor ledelse, men dette er ikke et krav. Du har en god IT-forståelse og erfaring med Microsoft Office. Desuden har du gode sprogkundskaber og behersker dansk på højt niveau i skrift og tale.

Er du den nye filialchef til forretningen i Virum og har et ønske om at blive medejer af en EDC ejendomsmæglerforretning, så skynd dig at uploade en ansøgning. Ved yderligere spørgsmål kan henvendelse rettes til chefkonsulent Morten Thomsen på tlf. +45 40 58 64 15 eller chefkonsulent Rasmus Steengaard på tlf. +45 28 68 77 55. Du kan læse mere om EDC på www.edc.dk.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 16. juni 2020

Arbejdssted

Virum