Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Hands-on regn­skabs­chef

 

NPV A/S er en ejendomsudviklingsvirksomhed, der blandet andet står bag projekter som Engholmene, Amager Strand, og Big Shopping. NPV/Gribskov-koncernen, der består af godt 40 selskaber, har 45 ansatte og omsatte i 2019 for 1,3 mia. kr. med en balancesum på 2,3 mia. kr. Regnskabsafdelingen består af 3 medarbejdere ud over regnskabschefen.

NPV A/S søger en erfaren og regnskabskyndig medarbejder til at varetage regnskabsafdelingens opgaver og til at lede afdelingen.

Afdelingen varetager for en regnskabs- og økonomiafdeling sædvanlige funktioner, såsom:

Udarbejdelse af års- og perioderegnskaber for koncernselskaberne, herunder udarbejdelse af koncernregnskaber i samarbejde med revisor. En vigtig del af regnskabsudarbejdelsen består i at sammenstille den til revisionen fornødne dokumentation.

  • Opgørelse af skattepligtig indkomst og sambeskatningsindkomsten og indgivelse af selvangivelser.
  • Budgettering og budgetopfølgning.
  • Daglig behandling af leverandørfakturaer, bogføring og betalinger.
  • Lønadministration.
  • Kontakt til skattemyndigheder og revisorer.
  • Indberetning af skyldige eller tilgodehavende momsbeløb til Skattestyrelsen sammen med anmodninger om refusion af el- og vandafgifter.

Reference vil være til CEO Jens Schaumann.

Ansøgeren bør være arbejdsom og skal finde tilfredsstillelse i selv at levere arbejde i smuk og høj kvalitet og i at støtte medarbejderne. Flair for udnyttelse af IT-værktøjernes muligheder vil være en fordel.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sean Munk på 7245 9146.

Send din ansøgning og dit CV gerne allerede i dag. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Ansøgninger behandles løbende og med fuld diskretion.

Vi glæder os til at høre fra dig.


NPV A/S udvikler bolig- og erhvervsejendomme med særlig fokus på Storkøbenhavn og de større byer i Danmark. Vi står bl.a. for udviklingen af Københavns nye kanal by, Engholmene, 1100 eksklusive og enestående lejligheder midt i Københavns Havn. Vi har også i samarbejde med investorer udviklet og opført nye eksklusive boliger ved Amager Strandpark.

Kontaktperson

Jobindex

Sean Munk
TLF: +45 7245 9146

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

NPV A/S
Publiceret: 18. juni 2020

Arbejdssted

Charlottenlund