Re­dak­tions­chef

Kan du holde hovedet koldt, hjertet varmt og pennen skarp, når der skal jongleres mellem avisproduktion, nyhedsbreve og dækning af faglige kongresser?

Som redaktionschef hos Dagens Medicin sidder du i orkanens øje, når vi på en gang dækker sundhedspolitik og går i dybden med sundhedsvidenskabelige emner. Vores målgruppe er læger og beslutningstagere i sundhedsvæsenet, som vi forsyner med nyheder, overblik, baggrund og indsigt gennem vores medier Dagens Medicin, Kommunal Sundhed, Dagens Pharma, samt en række konferencer.

Sammen med chefredaktøren og fagredaktøren lægger du kursen og sparrer med vores fem dygtige journalister om prioritering, vinkler og kilder. Du er styrmand, når avisen produceres hver 14. dag, og sikrer, at både den og de 13 ugentlige nyhedsbreve alle er værd at komme efter. Du indgår desuden i ledergruppen på tværs af Dagens Medicin og Netdoktor.

Om dig:

  • Du har en baggrund som redaktør eller redaktionschef
  • Du har erfaring med sundhedsfagligt eller sundhedspolitisk stof
  • Du har solid erfaring som journalist og kan coache dine kollegaer
  • Du har erfaring med både print og digital
  • Du er struktureret, rolig og altid et skridt foran
  • Du er nysgerrig og åben både over for teknologi og andre faggrupper
  • Du er en ambitiøs teamplayer, der ser det som et kæmpe privilegium at være med til udvikle Dagens Medicin som en del af et større sundhedsmediehus

Om os:

Dagens Medicin udgør, sammen med Netdoktor Bonnier, Healthcare Danmark. Vi er i alt 36 ansatte og sidder i Møntergade 19, hvor vi deler adresse med Børsen. Gennem vores medier dækker vi alle interessenter i forhold til sundhedsvæsenet i Danmark fra læger og kommunalt ansatte til patienter og politikere. Dette udnytter vi til en række fælles aktiviteter, hvor vores mål er at forbedre danskernes sundhed gennem alt fra journalistik om sundhedsvæsenet til konferencer og opslagsværk, for både fagfolk og borgere.

Ansøgningsfrist: Torsdag d. 2 juli. Bemærk dog, at ansøgningerne vurderes løbende.

Ansøgning sendes til chefredaktør Rikke Esbjerg: re@dagensmedicin.dk.

Gem job

Dagens Medicin
Publiceret: 23. juni 2020

Arbejdssted

København