Drifts­le­der for Admiral Strand Feriehuse lo­kal­kon­to­rer

Admiral Strand Feriehuse Feriehuse søger en engageret driftsleder til vores lokalkontorer i Lønne, Blåvand, Henne og Fanø.

Du får det ledelsesmæssige ansvar for vores Admiral Strand Feriehuse lokalkontorer. Du deltager aktivt i den daglige drift af kontorerne, hvor du sammen med de øvrige medarbejdere har den daglige kontakt til sommerhusejere og sommerhusgæster i hele området.

Du skal være indstillet på et højt arbejdspres og på at holde mange bolde i luften, hvorfor overblik og indre styrke er vigtige personlige kvalifikationer.

Brug en tredjedel af din tid på at servicere vore sommerhusudlejere en tredjedel af din tid på at udføre og effektivisere vores service og drift af kontorerne samt en tredjedel af din tid på at lede medarbejderne på kontorene

  • Du sætter en ære i at sikre tilfredshed blandt vore husejere. Admiral Strand Feriehuse leverer branchens bedste service og alt vi gør skal tage afsæt i at give husejerne value for money. Løbende tager du kontakt til eksisterende husejere og sikrer, at den forventede service gives.
  • Du sørger for at, vores gæster får gode oplevelser ved at tage ansvar for at vores team på kontorerne og ude i marken leverer en venlig og professionel service. Du deltager også selv i driften, så vores gæster altid oplever, at alt fungerer upåklageligt på deres ferie. Løbende tager du imod feedback fra gæster for at høre, hvordan vi kan blive endnu bedre, end vi allerede er.
  • Du er daglig leder af vores kontorer og har ansvar for planlægning af driften. Du ansætter personale til kontorerne, holder medarbejder udviklingssamtaler, udvikler dine medarbejdere og sørger for, at de har det godt. Du lægger vagtplaner, udfører budgetopfølgning og handlingsplaner for dit område - og du sikrer, at service har en høj kvalitet ved evaluering og tilpasning af processer og procedurer.

Få oplæring og 'frihed under ansvar'

Når du starter, får du en grundig introduktion til Admiral Strand Feriehuse og sommerhusudlejningsbranchen som helhed, og du får opbakning og sparring fra hovedkontoret. Samtidig får du ansvar og frihed til at søsætte initiativer, der kan tiltrække nye sommerhusejere eller give gæsterne en bedre oplevelse. Ved at opdyrke markedet, som har stort potentiale, kan du også være med til at udvide kontorerne - og dermed dit ansvarsområde.

Du er god til struktur og kender måske branchen

Som person er du god til at opbygge relationer og tillid til sommerhusejerne. Du trives med at rådgive og stiller din viden til rådighed, så du kan hjælpe ejerne med at træffe de bedste beslutninger omkring deres udlejning. Samtidig er du et ordensmenneske, der ser detaljerne og tager ansvar for, at vi altid betjener vores sommerhusejere og gæster på den bedste måde.

Herudover forventer vi at:

  • Du er udadvendt, kontaktskabende og struktureret.
  • Har mindst 10 års erfaring på arbejdsmarkedet, hvor du har været vant til at arbejde med strukturerede processer.
  • Er vant til at arbejde med IT og bruge Office-pakken.
  • Taler og skriver dansk og tysk, og også meget gerne engelsk.
  • Er villig til at arbejde lørdage og helligdage.

Arbejdstiden er røgfri.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jette Selvejer på telefon:
+45 2721 1641.

Interesseret?

Eftersom vi løbende afholder samtaler, opfordrer vi dig til at sende din motiverede ansøgning og dit opdaterede cv snarest mulig til: jette@admiralstrand.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Admiral Strand Feriehuse formidler skønne sommerhuse tæt på strand i Danmark. Vi tilbyder sommerhuse langs vestkysten i alle størrelser og kategorier - fra traditionelle sommerhuse til luksus poolhuse.

Admiral Strand Feriehuse er et af flere brands som er ejet af OYO Vacation Homes.

Hos Admiral Strand Feriehuse sætter vi en ære i god service og vi har mange års erfaring i at sikre at vores gæster får en uforglemmelig ferie i et af vores mange sommerhuse eller ferielejligheder.

Læs mere om os her: www.admiralstrand.dk/.

Gem job

Admiral Strand Feriehuse
Publiceret: 25. juni 2020

Arbejdssted

Lønne, Blåvand, Henne og Fanø