Ho­spi­tals­chef

PrivatHospitalet Danmark ligger centralt i Charlottenlund og er et af landets ældste privathospitaler med ekspertise i mere end 30 specialer.

På Privathospitalet Danmark er vi som en stor familie med et udpræget kundeorienteret DNA. Vores faggrænser er flydende, og alle går en ekstra mil, hvis det er dét, der skal til for at sikre vores kunders helbred og tilfredshed. Hospitalet skal naturligvis drives effektivt for at sikre en god økonomi og en høj kvalitet i de services, vi leverer til vores patienter og kunder. Til at sikre dette søger vi nu en ny hospitalschef, der er handlekraftig, kvalitetsbevidst og serviceminded med stor erfaring i at lede fagligt kompetente mennesker.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads og et behageligt arbejdsmiljø med mange dygtige kolleger, der dagligt gør en stor forskel for vores patienter.

Om jobbet:

Som vores nye hospitalschef har du ansvar for den daglige ledelse af hospitalets drift med fokus på at fastholde vores høje kvalitet og serviceniveau. Du skal evne at lede, inspirere og motivere 20 fastansatte medarbejdere og 75 tilknyttede læger, sygeplejersker og lægesekretærer til at samarbejde og yde deres bedste samtidig med, at PrivatHospitalet Danmarks helt særlige ånd og stemning bevares. Du får desuden det overordnede ansvar for rekruttering af nye medarbejdere og for at holde en tæt kontakt med hospitalets vigtigste kunder og samarbejdspartnere.

PrivatHospitalet Danmark er et meget velfungerende og velorganiseret hospital, med de helt rigtige medarbejdere. Vi har travlt, men kapacitet, vilje og talent til endnu mere. Så udover at være den samlende leder om vores mange medarbejdere får du også ansvaret for at øge aktivitetsniveauet med udvikling og salg af hospitalets serviceydelser til eksisterende og nye kunder. Dine dygtige kollegaer vil hjælpe dig med den daglige ressource- og kapacitetsplanlægning, og du vil få god hjælp fra PrivatHospitalet Danmarks og koncernens supportfunktioner i et hvert henseende.

Om den person, vi søger:

Den ideelle kandidat har ledelseserfaring og en uddannelse på kandidatniveau eller alternativt en sundhedsfaglig baggrund kombineret med en master eller en diplomuddannelse i ledelse eller tilsvarende.

Du har stor erfaring med personale- og driftsledelse og kan demonstrere din succes hermed fra tidligere stillinger.

Ansøgning:

Send din ansøgning, CV og evt. tilhørende bilag via https://app.jobmatchprofile.com/d4tps3.

Ansøgningsfrist:

Ansøgningsfristen er tirsdag den 7. juli 2020.


Om PrivatHospitalet Danmark

PrivatHospitalet Danmark er en del af Forenede Koncernen, som er et dansk familieforetagende med aktiviteter inden for Facility Service og Health Care i Danmark og Sverige. Forenede Koncernen har, efter mere end 60 år i branchen, udviklet sig til et af Nordens største serviceselskaber. Vi har over 9.000 medarbejdere fordelt på koncernens divisioner, og koncernen omsætter årligt for M.DKK 2,2.

Gem job

Forenede A/S
Publiceret: 29. juni 2020

Arbejdssted

Charlottenlund