Er du leder med blik for den enkelte, og kan du løfte fæl­les­ska­bet?

 

OK-Fondens friplejehjem Bavne Ager søger en sygeplejefaglig afdelingsleder til det daglige ledelsesmæssige ansvar for 16 medarbejdere på en af vores ”lunde” med 24 beboere. Gennem nærværende ledelse skal du medvirke til, at beboere, pårørende og medarbejdere på Bavne Ager kan forfølge deres drømme og leve livet – hele livet.

Vi er kommet langt – nu tager vi et skridt mere

Det er en stor opgave at starte et helt nyt plejehjem op, og derfor søger vi nu en afdelingsleder mere. Vi har nået meget siden, vi åbnede dørene i september 2019. Blandt andet har vi formået at komme styrket ud af en tid med Covid-19, og skabt et levende hus med en meningsfuld og tryg hverdag for vores beboere, der oplever selvbestemmelse og livskvalitet. Dette skyldes i høj grad vores kompetente, engagerede og enormt ansvarsfulde medarbejdere. Sammen har vi gjort huset til et hjem med fokus på blandt andet maden og det gode måltid. Vi har succes med hverdagsrehabiliteringen, og en stor andel af vores beboere indgår aktivt i træning og beskæftigelse. Sidst, men ikke mindst, er vi stolte af vores aktive og tilfredse pårørendegruppe.

Sammen kan vi mere

Vi har store ambitioner på Bavne Ager, som du skal hjælpe os med at føre ud i livet. Det handler blandt andet om nærværende daglig personaleledelse og kompetenceudvikling, så vi sammen får det bedste ud af vores fælles viden, ressourcer og kompetencer, og sikrer medarbejdernes trivsel og arbejdstilfredshed. Det handler også om struktur og om at skabe overblik på det sygeplejefaglige område, så vi er fagligt, hvor vi skal være – og kan dokumentere det. Vi forventer ikke, at du kan det hele eller tager ansvar for alt, men at du har overblikket og er dygtig til at spille dine medarbejdere gode, så vi sammen løfter i fællesskab. Endelig skal du også have blik for ressourcestyring og vagtplanlægning, så vi bruger vores ressourcer og kompetencer bedst muligt.

Faglig leder og rollemodel, men først og fremmest menneske

På Bavne Ager er vi tværfagligt sammensat. Vi er blandt andet social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, sygeplejersker (herunder også sygeplejersker med særlige ansvarsområder, fx ift. dokumentation), pædagoger og terapeuter. Sammen med de øvrige i ledergruppen har du medansvar for, at tværfagligheden bliver sat i spil i praksis. At vi sammen løfter hinandens kompetencer og understøtter vores fælles kerneopgave: at skabe trivsel, selvbestemmelse og tryghed for vores beboere. Du får ansvaret for koordinering af den daglige pleje og omsorg ud fra beboerens helhedssituation, ønsker og behov.

Sammen med den øvrige ledelse bidrager du til, at vi til hver en tid lever op til lovgivning og kvalitetskrav, og kontinuerligt udvikler kvalitet i vores forløb ud fra standarder, anbefalinger og retningslinjer og ikke mindst, forankret i OK-Fondens værdigrundlag. Kort sagt, så vi sikrer, at Bavne Ager fortsat er et efterspurgt og attraktivt alternativ på det private marked.

Som leder har du lyst til mere end administrative opgaver bag skrivebordet. Dine medarbejdere og kollegaer ser dig skabe relationer med beboerne og være tydelig på OK-Fondens værdier, kvaliteten og effekten af vores arbejde. De oplever, at du gennem dine observationer, refleksioner og spørgsmål aktivt, anerkendende og nysgerrigt tager initiativ til feedback og sparring, og skaber refleksion og motivation til løbende forbedringer og erkendelse.

På Bavne Ager tror vi på, at den gode leder først og fremmest er et menneske, der leder andre mennesker. Derfor søger vi dig, der kender dine egne værdier, og som kan lede gennem disse værdier, så andre får lyst til at følge dig. Vi håber, at du har mod og lyst til at arbejde med og tale åbent om den leder, du gerne vil være, og den leder, du er. Nogle af de kvaliteter, som vi håber, at du kan bidrage med i din ledelse, er tydelighed, tryghed og ro. Vi tror på, at det er væsentlige elementer i både beboere og medarbejderes trivsel og udvikling, og vi ser værdien i den ro, der opstår, når der er klarhed og struktur i planlægningen af den daglige drift og samarbejde.

En del af noget større

På Bavne Ager bliver du en del af en tværfaglig sammensat ledergruppe. Samtidig bliver du også en del af OK-Fondens organisation og fællesskab, hvor du vil opleve, at du aldrig står alene, og hvor du kan regne med støtte både på Bavne Ager og på tværs af OK-Fonden. Vi er en organisation i konstant udvikling, og har ledelsesudvikling som et strategisk fokusområde. Som afdelingsleder på Bavne Ager får du 2000 kollegaer over hele landet, der deler samme vision og værdigrundlag, og du får mulighed for at indgå i tværfaglige netværk, sparring, udvikling og uddannelsesaktiviteter.

Faglig profil

  • Sygeplejerske – gerne med erfaring fra plejeområdet
  • Ledererfaring – gerne efteruddannelse i ledelse 
  • Erfaring med vagtplaner, overenskomster og ressourcestyring
  • Erfaring i arbejde med fokus på det gode arbejdsmiljø

Løn er efter gældende overenskomst. Desuden tilbyder vi en række attraktive medarbejderfordele, blandt andet sundhedsforsikring.

Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt chef Inge Fjordside på telefon 20 12 23 76 eller 33 26 67 10.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 21. juli 2020
Afholdelse af samtaler: Uge 31 og 32, 2020


Fakta om Bavne Ager

  • Bavne Ager har plads til 72 beboere, fordelt på tre afdelinger med 24 beboere pr. afdeling. Boligerne er indrettet som et-rums boliger med mulighed for opdeling i to rum. Boligerne har eget bad og toilet.
  • Der etableres tre fælles spise- og opholdsstuer, en i hver afdeling. I forbindelse med spise /opholdsstuerne etableres anretterkøkkener, hvor man sammen med personalet kan færdiggøre den mad, der kommer fra produktionskøkkenet. Der indrettes en café, hvor beboere i lokalområdet kan nyde et måltid mad eller deltage i arrangementer i caféen.
  • Bavne Ager vil have ergo- og fysioterapi og wellnessområde med blandt andet spabad. Udefrakommende vil kunne benytte wellnesstilbuddene mod betaling.
  • Der vil være mulighed for at afholde arrangementer (ca. 100 personer) i caféområdet, hvor køkkenet vil kunne levere maden. Indretningen i festsalen vil give plads til underholdning og samling til fælles højtider og fester, internt i huset. Der er mulighed for, at beboere og deres familier kan anvende festsalen til private arrangementer, ligesom der er indrettet et gæsteværelse.

Om OK-Fonden

OK-Fonden driver et hospice, fire psykiatriske bo- og behandlingssteder og 15 plejecentre landet over – med flere på vej. Derudover administrerer OK-Fonden 1.300 boliger, som vi selv har opført, blandt andet 480 boliger fordelt på 29 seniorbofællesskaber. OK-Fonden beskæftiger 2000 medarbejdere.

OK-Fonden er en dansk erhvervsdrivende fond, som arbejder på almindelige markedsvilkår. Vores overskud investeres direkte i udvikling af velfærdsløsninger. På den måde skaber vi værdi for de mennesker, vi har omsorg for i det daglige, og for samfundet som helhed.

Gem job

OK-Fonden
Publiceret: 3. juli 2020

Arbejdssted

Gilleleje