Af­de­lings­le­der/teknisk chef

Vi søger en engageret målrettet afdelingsleder/teknisk chef til vor serviceafdeling med gennemslagskraft og ledelsesmæssigt overblik til at lede og udvikle afdelingen.

Ledelse, struktur og ansvar

Som afdelingsleder/teknisk chef er dine primære ansvarsområder ledelse af den daglige drift samt levering og optimering af tekniske serviceløsninger på globalt plan gennem egne kompetente, faglærte medarbejdere samt underleverandører. Du formår derfor at sætte struktur på både opgaver og processerne for medarbejderne.

Du får ansvaret for den tekniske leverance til vore kunder og skal dermed sikre at både økonomien og kundetilfredsheden bliver optimeret. Til styring af opgaverne skal du bruge vor nyudviklet Service Management System. Du vil i din dagligdag aktivt bruge IT-systemer som et nøgleredskab for at opnå dine mål - herunder økonomiopfølgning som er en naturlig og vigtig del af dit ansvar.

Hvad leder vi efter?

Vi vægter dine personlige kvalifikationer og ledelsesmæssige kompetencer og erfaring, lige så højt som din faglige ballast. Som person er du selvstændig, uhøjtidelig, initiativrig og besidder gode samarbejdsevner. Du tager ansvar og kommer med løsninger.

Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du har givetvis en uddannelsesmæssig baggrund som elektronikingeniør alternativt navigatør med teknisk baggrund og supplerende uddannelser.
  • Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft ledelsesansvar for medarbejdere.
  • Det er en fordel hvis du har kendskab til eller erfaring med den Maritime sektor.
  • Du har erfaring med projekter/udførelse af større og mindre tværfaglige opgaver.
  • Kendskab til kvalitetssikring og risikovurdering (ISO-9001/45001).
  • Du besidder tegnings- og projekteringsforståelse samt forståelse for kvalitet, miljø og sikkerhed.
  • Du trives i et hektisk miljø med foranderlighed og konstante udfordringer.

Derudover skal du kunne anvende MS Office-pakken, samt have kørekort til personbil.

Ansøgning

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kollega. Send din ansøgning bilagt CV til Freddie Hansen; e-mail: fh@furuno.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Freddie Hansen på telefon: +45 36 77 45 00 eller sende en mail.


Virksomhedsbeskrivelse

Med hovedfokus på navigation, kommunikation og fiskesøgning har FURUNO opbygget en unik - og markedets mest omfattende - produktportefølje.

FURUNO DANMARK A/S (FDK) er et 100 % ejet datterselskab af FURUNO ELECTRIC CO., LTD med hovedsæde i Hvidovre og afdelinger i Esbjerg og Skagen. FDK beskæftiger i alt ca. 60 medarbejdere fordelt på en række maritime og meteorologiske fagområder, der sikrer at FDK kan imødekomme enhver opgave fra projektering til levering og installation samt service og drift af avancerede maritime og meteorologiske løsninger. Tillige udvikler og gennemfører FDK kurser og uddannelse af navigatører og teknikere i egne undervisningsfaciliteter samt i ’live mission’ simulatorer.

I tillæg til egne kontorer og træningsfaciliteter har FDK et omfattende salgs- og distributionsnetværk med mere end 40 lokale forhandlere. FDK har datterselskaber i Danmark, Sverige, Polen og Rusland samt tilknyttede forhandlere og servicecentre i det meste af Østeuropa og i det Nordatlantiske område. Det er virksomhedens klare målsætning at være på forkant med de seneste teknologiske landvindinger indenfor navigations-, fiskesøgnings- og kommunikationsudstyr samt udvikling af professionel maritim uddannelse af navigatører og teknikere. Hos FURUNO sætter vi en ære i at levere udstyr og uddannelser, der ikke blot lever op til myndighedskrav, men også medvirker til at forbedre skibenes effektivitet og sikkerheden til søs.

 
Gem job

FURUNO DANMARK AS
Publiceret: 13. juli 2020

Arbejdssted

Hvidovre