Ambitiøs og for­an­drings­pa­rat pro­duk­tions­le­der

Brænder du for ledelse? Har du erfaring fra produktion? Har du erfaring med kvalitetssikring af produkter samt at implementere forbedringer i en produktion? Trives du med at arbejde selvstændigt og vil du udfordres i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, der indgår i en større international koncern?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Om jobbet

Outline Vinduer søger en ambitiøs produktionsleder med reference til Produktionschefen får du driftsansvar for en del af montage afdelingen.

Det bliver din opgave at sikre høj kvalitet, samtidig med at effektiviteten optimeres og organisationen udvikles. Du får en vigtig rolle som forandringsparat leder for et team af dedikerede og loyale medarbejdere, der sætter ære i, at vi leverer til tiden og i den høje kvalitet, som vi er kendte for.

Dine opgaver som produktionsleder bliver bl.a.:

  • Ansvar for daglig drift med fokus på kvalitet og leveringssikkerhed i en afdeling på treholds skift
  • Sikring af den rette daglige bemanding i produktionen
  • Kvalitetssikring i produktionen
  • Motivere og engagere dine medarbejdere
  • Holde fokus på Outlines høje arbejdsmiljø niveau
  • Deltage i udviklingsprojekter til forbedring og effektivisering ud fra LEAN-filosofien
  • Samarbejde med virksomhedens øvrige produktionsledere

Vi kan tilbyde dig

En karrieremulighed i en sund dansk virksomhed i en nordisk koncern. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling, i et spændende og udfordrende job, hvor der ikke er to dage, der ligner hinanden.

Du bliver en del af en stabil og velfungerende arbejdsplads med orden i tingene og et godt arbejdsmiljø. Du får hos Outline gode og kompetente kollegaer, som er stolte af de produkter og den service, vi leverer til vores kunder.

Om dig

Du har en praktisk faglig uddannelse og efterfølgende uddannet dig som produktionsteknolog eller lignende. Har du erfaring med vinduesbranchen, er det kun et plus.

Du har erfaring med bemandings- og finplanlægning, og du er hands-on i den daglige drift og i optimering af produktionen. Som person er du struktureret, detaljeorienteret og målrettet. Du besidder et godt overblik og har forståelse for hele produktionsprocessen fra A-Z. Du er en dygtig og troværdig leder, der kan motivere dine medarbejdere og skabe et godt og effektivt team præget af engagement og stolthed. Du er en dygtig kommunikator, der møder folk i øjenhøjde, ved at være klar i din kommunikation og i dine beslutninger med respekt for medarbejdernes kompetencer. Du har mod, vilje og evne til at udfordre og skabe forandringer- der forankres. Hvorfor arbejdet med at skabe flow i værdikæden ud fra LEAN-filosofien, er naturligt forankret i din ledelsesprofil.

Du trives med at måle og blive målt på klare KPI’er. Som leder går du forrest, du engagerer og motiverer organisationen til samarbejde og til et fælles fokus på de mål, der sættes. Du sætter personligt ære i at nå de mål, du kommitter dig til.

Da du skal være leder af et treholdsskift forventer vi, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid således, at du jævnligt er tilstede på 2. og 3. skift.

Sprogligt kommunikerer du ubesværet i skrift og tale på dansk og engelsk.

Vi lægger vægt på, at du bor i en fornuftig afstand fra fabrikken.

Vil du vide mere?

Er du velkommen til at kontakte Produktionschef Michael Hejlesen 61 20 22 16 eller besøge vores hjemmeside www.outline.dk.

Ansættelse

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende gennemgår ansøgninger og indkalder til samtale. Vi ser gerne at du kan tiltræde senest i november. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Outline Vinduer A/S

Outline Vinduer blev grundlagt i 1989 og har 255 medarbejdere. Siden 2005 har Outline været en del af det børsnoterede Inwido, Europas største vindueskoncern og et naturligt hjem for regionens stærkeste firmaer inden for komfort, indeklima og tryghed I 2019 omsatte Inwido for 6,6 milliarder SEK og havde en operationel EBITA-margin på 9,7%. Inwido beskæftiger ca. 4400 medarbejdere og har virksomheder i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumænien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig.

Gem job

Outline Vinduer A/S
Publiceret: 17. september 2020

Arbejdssted

Farsø