Er­hvervs­rå­d­gi­ver

Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud. Spar Nord er blandt Danmarks største banker, som rådgiver flere end 400.000 private- og erhvervskunder og har lokale banker i hele Danmark.

I Erhvervsafdelingen i Spar Nord Aarhus lægges der vægt på at være tilgængelig på alle niveauer og skabe individuelle løsninger baseret på indsigt og interesse for kunderne. Spar Nord Erhverv i Aarhus har et ønske om at lykkes sammen med kunderne og er en erhvervsafdeling i vækst, som ugentligt tilfører nye kundeforhold til den eksisterende kundebase. Til at vækste afdelingen i Aarhus søges nu en engageret Erhvervsrådgiver.

Vækst – Rådgivning – Netværk

Vil du medvirke til fortsat positiv kundetilvækst og har du lysten til at påvirke og bidrage til udviklingen hos Spar Nord Aarhus? Du bliver ansvarlig for din egen erhvervskundeportefølje, og du skal evne at udbygge denne. Du vil få en stilling med gode udviklingsmuligheder – såvel i porteføljen som for dig som rådgiver. I stillingen får du frihed under ansvar i en bank med succes, fremdrift og stærke digitale løsninger. I Spar Nord Aarhus er tonen uformel, og humor anses for at være en vigtig del af hverdagen. Spar Nord lægger stor vægt på at yde en personlig rådgivning i øjenhøjde til kunderne og stræber efter at være Danmarks mest personlige bank i den digitale verden.

Som engageret erhvervsrådgiver får du ansvaret for at rådgive dine kunder, lave regnskabsanalyser, kreditvurdere og arbejde målrettet på at tilføre nye kunder til Spar Nord. Du skal kunne identificere dine kunders behov samt sætte dig i deres sted, og derved give dem den løsning, som passer lige netop til dem. Du brænder for at gøre en forskel og for at være ”kundens fortrukne valg”. Spar Nord vil understøtte arbejdet med dit netværk, så du kan videreudvikle din forretning samt styrke kendskabet og markedspositionen for Spar Nord.

For at få succes i jobbet har du sans for forretning kombineret med målrettet kundeservice, lokalkendskab, gå-på-mod og professionel rådgivning. Du er en finansiel, økonomisk uddannelse eller anden uddannelse inden for bankverdenen, men det er ikke et krav. Det forventes dog, at du har godt styr på din bankfaglighed og har min. 5 års erfaring fra den finansielle branche samt en grundlæggende regnskabsforståelse. Du har ligeledes en god IT-forståelse og flair for brugen af IT-systemer.

Som person er du tillidsskabende, imødekommende, proaktiv og kendetegnet af dit store drive og gåpåmod. Du er serviceminded, kundeorienteret og passioneret omkring dit arbejde. Dit fokus på dine kolleger, din hjælpsomhed og dit selvstændige ansvar for din portefølje kombinerer du med rollen som teamplayer. Du sætter en ære i at levere kvalitet og skabe videndeling på tværs af afdelingen. Du er desuden karakteriseret af at være ambitiøs, selvkørende, løsningsorienteret og god til at følge op på tingene. Du bidrager til afdelingen med dit gode humør og en åben dialog.

Er du den nye erhvervsrådgiver til Spar Nord Aarhus? Så skynd dig at uploade din ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Morten Thomsen på + 45 40 58 64 15. For yderligere information om Spar Nord, se https://www.sparnord.dk/.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 17. september 2020

Arbejdssted

Aarhus