Eks­port­sæl­ger til UK og Norge


Er du en dygtig sælger med teknisk flair, og brænder du for eksportsalg og rejseaktivitet, så kan det være dig, vi er på udkig efter.

Om jobbet

Som eksportsælger bliver det din opgave at vedligeholde og udvikle salget til eksisterende kunder, samt opbygge nye kunder i UK og Norge. Særligt på UK-markedet vil du skulle bygge markedet op og vil komme til at lave en del opsøgende salg. Dine kunder vil være dør- og vinduesfabrikker, som du er underleverandør til. Du udvikler kundespecifikke produkter sammen med kunden og med dit tekniske bagland, og du får i den forbindelse brug for, at kunne snakke med omkring de tekniske løsninger. Du afdækker kundens behov og skaber fundamentet for et tæt og langvarigt samarbejde. Ordreflowet hos OH Industri er i høj grad automatiseret, og du bidrager gennem en solid opgaveafdækning til, at dette fungerer optimalt.

Du får stor indflydelse på din egen hverdag og et varierende job, hvor du kommer til at arbejde med hele salgsprocessen og dermed mulighed for at se effekten af egen indsats.

Du varetager alle til salget hørende opgaver, herunder:

  • Kundebesøg
  • Tilbudsgivning og opfølgning
  • Produktudvikling
  • Ordrebehandling
  • Leveringsopfølgning

Du arbejder tæt sammen med internt salg og produktionsteamet og refererer direkte til den administrerende direktør. Virksomheden indgår i DOVISTA gruppen, og du har derfor faglig tæt kontakt til gruppens øvrige selskaber. Du forventes at arbejde tæt sammen med kunderne, og vil derfor have ca. 100 rejsedage om året. Ofte vil dine rejsedage være tirsdag – torsdag. De dage du ikke rejser, arbejder du ud fra kontoret i Ikast.

Om dig

Vi forestiller os, at du har minimum 3 års erfaring med ekstern BtB salg, hvor du har lært at gennemføre et kundebesøg, lave en produktpræsentation, udarbejde et tilbud osv. Du trives med internationale relationer, rejserne forbundet dermed, og er klar til at begå dig i et andet land. Du har et stærkt fagligt bagland på kontoret, som er klar til at bakke dig op med de rette tekniske løsninger, men du skal være selvstændig og klar til at stå helt i front ude hos kunden på dennes hjemmebane.

Som person er du naturligvis drevet af salget og af at skabe den gode kundeoplevelse. Du har en tillidsvækkende personlighed og forstår at opbygge langvarige samarbejdsrelationer. Du skal forvente at komme helt ud i produktionshallen hos kunderne, så teknisk flair er vigtigt. Har du en teknisk uddannelse og/eller erfaring fra dør- eller vinduesbranchen kan det være en fordel, men ellers er OH Industri klar til at give dig den rette oplæring. Salget kræver ofte flere besøg hos kunden, og du skal derfor besidde en god portion vedholdenhed og disciplin, men også være klar til at skubbe på for at få ordren med hjem. Med nysgerrighed og spørgelyst får du sat dig ind i kundernes produktion og produkter og baner vejen for salget. Du kommunikerer på forretningsniveau på såvel dansk som engelsk, og kan du yderligere et sprog, er det en fordel.

Virksomheden tilbyder en stilling med stor selvstændighed, indflydelse og ansvar. Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning til PRO&CO allerede i dag, via knappen ”Søg jobbet her”. Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Kristian Reinevald
kr@proogco.dk
Tlf.: 96603203
Tlf.: 31451240

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.


O.H. Industri udvikler, fremstiller og markedsfører isolerede dørplader og fyldninger til førende vindues- og dørvirksomheder i Nordeuropa. Virksomheden er førende med et stærkt logistik- og fremstillingsprincip, der giver stor fleksibilitet og høj leveringsevne. Virksomheden ligger i Ikast og indgår i DOVISTA gruppen, som ejes af VKR HOLDING. Se mere om virksomheden på www.oh-industri.dk.

Læs om PRO&CO her

Gem job

PRO&CO
Publiceret: 18. september 2020

Arbejdssted

Ikast