Softwa­re­ud­vik­ler til Sim Racing

Asetek A/S er en markedsledende leverandør af vandkølere til globale IT-leverandører som Dell, Fujitsu, Intel og HP. Asetek A/S patenterede vandkølere dækker både Gaming/Entusiast- og datacentermarkedet. Virksomheden oplever en fremgang drevet af udviklingen af kraftigere processorer og grafikkort. Asetek A/S er et B2B-firma, der har et globalt netværk af kunder inden for gaming-, e-sport- og virtual-reality-computere samt supercomputere (HPCs).

Asetek A/S blev grundlagt i Nordjylland i 1999 og har hovedsæde i Aalborg, hvor udviklingsafdelingen befinder sig. Firmaet har dertil salg & marketing i San Jose, Californien og i Taipei, Taiwan og desuden produktion i Xiamen, Kina. Virksomheden beskæftiger cirka 100 medarbejdere heraf 60 i Aalborg.

Aseteks innovative teknologi har en stærk markedsposition og for at understøtte udviklingen i virksomheden yderligere søges der til afdelingen i Aalborg en dygtig Softwareudvikler til Sim Racing

C++ – Force Feedback – Cutting Edge Technology

Vil du være den del af udviklingen i en international, dynamisk og markedsledende virksomhed? Du får en spændende stilling, hvor du skal være med til at udvikle racing simulation software i tæt samarbejde med din pendant i hardwareudvikling. Du bliver en del af et kompetent team, hvor du kan være med til at udfordre det eksisterende og præge et nyt udviklingsområde.

Du får en central rolle hvor du bliver ansvarlig for at udvikle racing simulation software til Sim Racing. Med reference til virksomhedens VP of R&D skal du udfordre og teste grænserne for, hvor nytænkende og realistisk man kan udvikle software til Sim Racing-industrien. Du skal bl.a. udvikle software til relevante platforme samt videreudvikle eksisterende open source-software således det er kompatibelt med tilgængelige spil på markedet og online. Ligeledes er det en central opgave at sikre at softwaren formår at overføre alle signaler og data mellem maskinen og motorstyringen.  

For at få succes i rollen har du en stor interesse for Sim Racing og/eller Flight Simulation – enten fra et personligt eller professionelt perspektiv. Gennem din interesse for Sim Racing har du stiftet bekendtskab med Motion Control og Force Feedback-teknologien og ved, hvad det kræver at skabe synergi mellem hardware og software for at sikre brugeren oplever den ultimative spiloplevelse hver gang. Du er en erfaren bruger af C#, C++ og C, og kan anvende disse til at udvikle software med udgangspunkt i Sim Racing-industrien. Du ved, hvad det kræver at udvikle software-baseret på open source og du har måske endda tidligere snuset til at udvikle input devices til Xbox og Playstation.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, og du kan være en autodidakt IT-kyndig udvikler, hvor du kan vise at din relevante erfaring og interesse i feltet har bragt dig til, hvor du er i dag. Du kan også være i starten af din karriere, hvor du er uddannet softwareudvikler, datamatiker, spiludvikler eller lignende - så længe du har en stor interesse for gaming industrien med fokus på Sim Racing, Flight Simulation og/eller Motion Control.

Som person er du proaktiv, selvigangsættende og entusiastisk. Du har en stor passion for dit felt generelt og det falder dig naturligt at opsøge ny viden og afprøve nye ideer. Du går eksperimenterende til værks for at afprøve, hvad der kan lykkes, men du formår samtidig at finde den rette balance imellem teori og praksis. Du tør at sige din mening for at bidrage med yderligere udvikling af forretningsområdet, men du ved også at udvikling sker gennem inddragelse af andres ideer og synspunkter. Du taler formentlig dansk, men det vigtigste er at du behersker engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Er du den nye softwareudvikler til Sim Racing, som skal være med til at udvikle cutting edge racing simulation software? Så skynd dig at uploade din ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på + 45 61 80 90 91. 

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Gem job

Sensu A/S
Publiceret: 24. september 2020

Arbejdssted

Aalborg