Salgschef - Co­pen­ha­gen Te­le­mar­ke­ting


Kan du bygge et salgsteam op fra bunden? Har du dokumenteret salgserfaring fra telemarketingsbranchen, kan du håndtere din egen kundeportefølje og samtidig styre et helt salgsteam, og forstår du vigtigheden af ambitiøse mål – så er det måske dig, vi leder efter til et nystartet call center i København.

DEDIKATION søger en erfaren og ambitiøs sælger til at udfylde rollen som salgschef i det nystartede call center Copenhagen Telemarketing. Her skal du ikke bare opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje, du får også den bærende rolle i forbindelse med at køre hele salgsteamet i stilling.

De første B2B-kunder er allerede landet, og du får stort set frie tøjler til at finde ud af, hvordan du vil fastholde kunderne, udbygge porteføljen og vælge de helt rigtige medarbejdere til at hjælpe dig. Du bliver en del af en virksomhed i vækst, og du kommer til at arbejde tæt sammen med den administrerende direktør.

Kan du skabe de nødvendige resultater?

Stillingen som salgschef handler i høj grad om at opbygge et team, der kan skabe resultater ud fra den ambitiøse målsætning, der allerede er sat, og dine vigtigste opgaver vil være at:

  • Udvikle og vedligeholde din egen kundeportefølje
  • Udvælge og udvikle de rette medarbejdere til salgsteamet
  • Sørge for løbende salgs- og produkttræning
  • Afholde statusmøder med internationale samarbejdspartnere og ledelse

Som salgschef får du det overordnede ansvar for salgsafdelingen, og det er dig, der sætter dagsordenen allerede fra dag ét.

Har du det, vi mangler?

Copenhagen Telemarketing har fastsat en række mål, der skal nås både i 2020 og 2021, og det betyder, at der vil være gang i den fra dag ét. Du skal både agere supersælger og salgschef, og du skal have mod på at udvikle en helt ny afdeling med alt, hvad det indebærer.
Derudover forventer vi, at du:

  • Har minimum et par års erfaring med telemarketing
  • Har erfaring med opbygning og vækst af et salgsteam
  • Mestrer dansk og engelsk i både skrift og tale

Copenhagen Telemarketing – en dynamisk, varieret og travl hverdag

Som salgschef hos Copenhagen Telemarketing får du det fulde ansvar for din egen afdeling, og du vil hente sparring og gode råd hos den administrerende direktør. Hverdagen vil være præget af store ambitioner, hurtige omskiftninger og en glad og uformel tone på kontoret i Valby.

Med stillingen følger en solid grundløn og en attraktiv bonusordning, og du vil løbende blive oplært i online markedsføring af en af Danmarks dygtigste eksperter.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Laudrup på +4571747478.

Opstart ønskes hurtigst muligt, ansøgninger behandles løbende og vi ansætter, så snart den rette kandidat er fundet.

DEDIKATION - Hire for attitude Train for skills!Gem job

DEDIKATION ApS
Publiceret: 26. august 2020

Arbejdssted

Valby