Teknisk chef

Heatcom Corporation A/S er en vækstorienteret 100% privatejet dansk B2B-virksomhed grundlagt i 2002. Virksomheden agerer i en globalt voksende branche med fremstilling af varmekabler og termostater til brug i elektrisk gulvvarme, frostsikringsinstallationer, sne- og is smeltningsanlæg, temperaturvedligehold i industrien o.l. Hovedparten af salget går til eksport primært i EU og til udvalgte markeder uden for Europa. Virksomheden er beliggende i Middelfart. Besøg os på www.heatcom.dk.

Teknisk chef

Vores mangeårige tekniske chef har valgt at tage en pause fra arbejdslivet, så nu søger vi hans afløser.

Vi søger en teknisk chef med passion for teknik, mekanik og teknologi – til arbejdet i krydsfeltet omkring produktion, kvalitet, salg, reklamationer og kundesupport.

Du skal have lysten til at være den tekniske ekspert, problemknuser og sparringspartner overfor produktionen, salg og vores eksterne kunder. Derudover er du salgsafdelingens tekniske kompetence i tilbuds- og kunderådgivningen.

Dit primære fokus bliver produktudvikling, som det bliver dit ansvar at drive – men du skal også fokusere prisoptimering for at sikre vores konkurrencedygtighed bl.a. ved at du sammen med dine kompetente kolleger omsætter markedsbehov til konkrete løsninger. Løsninger du som også inddrager vores strategiske samarbejdspartnere i – men det er dig der i sidste ende definerer produktet

Ansvarsområdet inkluderer indsamling og vedligeholdelse af produktspecifikationer og oplysninger samt dokumentation relateret til hver enkelt af vores produkter, herunder brugervejledning. Du skal også stå i spidsen for vores produktgodkendelser og holde dig ajour med normværket.

Som virksomhedens tekniske ekspert og produkttræner deltager du i udvalgte kundemøder på kontoret og i udlandet.

Du deltager i øvrigt i projekter bredt hen over virksomhedens afdelinger.

Du refererer til den administrerende direktør.

Personen:

Vi forventer, at du er en initiativrig og engageret tekniker, som går ”all in” for sine produkter og som har et drive og ønske om at udvikle vores sortiment yderligere.

Det er nødvendigt, at du har et stort overblik og du evner at analysere og omsætte projektspecifikationer til produktløsninger og beslutninger.

Du skal være en sikker beslutningstager og en dygtig kommunikator, der forstår at formidle dine tekniske kompetencer og visioner til både kolleger og kunder.

Du skal kunne arbejde både selvstændigt, på tværs af organisationen og sammen med vores nøgleleverandører/partnere.

Du skal være serviceminded, omgængelig og ordentlig i alle henseender.

Du har:

En teknisk baggrund som ingeniør eller maskinmester gerne i kombination med byggeteknisk erfaring – altså teknisk forståelse over flere fagområde. Kendskab til el vil være et ekstra plus.

God portion erfaring med produktudvikling og teknisk support fra tidligere job.

Du skal være en erfaren IT-bruger gerne med erfaring fra Navision eller lignende ERP-system og Microsoft Office Pack er du helt hjemme i.

Dansk og engelsk på forretningsniveau i skrift og tale er en nødvendighed og forståelse af det svenske og norske vil være en fordel.

Vi tilbyder

  • Et job i en spændende international orienteret virksomhed – 94% af produktionen går til eksport, så der er også lidt rejseaktivitet i samarbejde med den administrerende direktør.
  • Et afvekslende arbejde med selvstændigt ansvar i en rummelig virksomhed med klare værdier, hvor vi tager hensyn til og hjælper hinanden. Vi udviser gensidig respekt, er ordholdende og er ærekære med resultatet af vores egen indsats og deadlines.
  • Vi befinder os i en vækstfase, så du kan forvente en udfordrende og udviklende hverdag med top motiverede medarbejdere, hvor omgangstonen er positiv og uformel.
  • Løn efter kvalifikationer.

Har vi fanget din opmærksomhed?

Så skal du sende din ansøgning til Supply Chain Manager Flemming Madsen

Vi indkalder kandidater løbende og ansættelse vil ske så snart vi har fundet rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Supply Chain Manager Flemming Madsen på fm@heatcom.dk eller tlf. 6341 7776.

Du ansøger stillingen ved at sende ansøgning og CV til Bjarne Steffen Jørgensen bsj@heatcom.dk.

Gem job

Heatcom Corporation A/S
Publiceret: 2. september 2020

Arbejdssted

Middelfart