In­dret­nings­kon­su­lent - Svane Køkkenet


DEDIKATION søger på vegne af Svane Køkkenet en kreativ indretningskonsulent. Hos Svane Køkkenet København har de meget travlt og har mange kunder i butikken, derfor har de brug for dig. Du er en erfaren, kreativ og engageret køkkenkonsulent, som har lyst til at være en del af deres salgsteam.

Jobbet

Først og fremmest er du en dygtig sælger, som brænder for at give kunderne en købsoplevelse ud over det sædvanlige. Du får ansvaret for indretningsløsninger til hjemmet på et højt niveau, fra tilbudsgivning til ordre og entreprisestyring. For at få succes i dette job skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandsskab.

Krav til dig

Det er et krav, at du tidligere har arbejdet med køkken-salg i minimum 5 år. Du er resultatorienteret, kan dokumentere gode salgsresultater og ved hvad der skal til for at få succes. Du har erfaring med Microsoft Office-pakken og særdeleshed tegneprogrammer foretrukket winner. Af natur er du positiv og fleksibel, har et stort personligt drive og kan lide at have travlt.

Vi tilbyder

Hos Svane Køkkenet indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger som er drevet af lysten til at gøre et inventarkøb til en ekstraordinær god oplevelse for deres kunder. Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad og bolig. De prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer de udbygning af din branchemæssige kompetence og videre uddannelse. Løn efter kvalifikationer.

Videre forløb

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian Frode på tlf. 71747478. 
Vi vil løbende kalde kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Tiltrædelse er snarest eller efter nærmere aftale. Bemærk! Uden relevant erfaring er henvendelser unødvendige.Gem job

DEDIKATION ApS
Publiceret: 3. september 2020

Arbejdssted

Frederiksberg