Pro­jek­te­rings­le­der/-chef

Har du solid erfaring fra entreprenør- eller rådgiverbranchen, og tør du at lade dig udfordre i en virksomhed, hvor du får stor indflydelse på virksomhedens udvikling på det danske marked, så er en stilling som projekteringsleder/-chef hos BAM Danmark måske lige det næste skridt i din karriere.

Jobbet

BAM Danmark fokuserer på byggeri under forskellige udbudsformer, herunder total- og hovedentrepriser, udviklingsprojekter samt OPP.

Som projekteringsleder/-chef får du det overordnede ansvar for projekteringsledelsen på et af vores projekter i samarbejde med den sagsansvarlig. Det bliver dit ansvar at rådgiverkontrakter inkl. projektrelevante bilag bliver udarbejdet og underskrevet fra projektets start, og at projekteringsprocessen efterfølgende styres i henhold til indgåede aftaler med rådgivere samt i overensstemmelse aftaler overfor bygherre og BAM’s produktion.

Arbejdet som projekteringsleder/-chef indbefatter desuden at du som projekteringsleder/-chef får mulighed for at få indflydelse på sammensætning af rådgiverteams i eksempelvis prækvalifikations- og tilbudsprocessen, at du som projekteringsleder/-chef styre og koordinere den samlede designindsats under tilbuddet i samarbejde med kalkulationsafdelingen, samt får det overordnede ansvar for projekteringsledelsen når tilbuddet vindes. Arbejdet udføres med støtte fra kompetente kollegaer, og du er således med til at træffe afgørende kommercielle beslutninger samt at servicere BAM Danmarks kunder på en kompetent og professionel måde, såvel før, under og efter projekternes gennemførelse.

Med din åbne og dialogbaserede tilgang til projekter og mennesker, styrer og koordinerer du de forskellige typer af interessenter under projekteringen, og du bidrager dermed til at sikre gode og vedvarende relationer til kunder og samarbejdspartnere.

Dig

Du har erfaring med projektudvikling og besidder en høj byggeteknisk faglighed, der dækker alle byggeriets faser. Du udviser endvidere kreativitet og mestrer at se den skæve vinkel i hele projektfasen; fra lokalplan til færdigt byggeri.

Du er ambitiøs, både på egne og kollegaers vegne, og sammen med dit team er du i stand til at sikre, at virksomheden realiserer sine mål og skaber de ønskede resultater.

Som person er du samarbejds- og resultatorienteret, og du går forrest og sikrer struktur og sammenhæng. Hvis du samtidig er en kulturskaber med en naturlig interesse for kollegaer og personer omkring dig, er du lige den vi leder efter.

Vi tilbyder

Vores organisationsstruktur er flad, og stillingen indeholder store muligheder for personlig og faglig udvikling. Vores beslutningsprocesser er korte og effektive. Vores organisation er ung og uden ”hellige køer”, og den rette kandidat vil i et meget vidt omfang selv kunne designe og videreudvikle jobindholdet, så her er også tale om en karrierestilling.

I dagligdagen lægger vi vægt på en afslappet omgangstone og plads til forskellighed, samt at der er balance mellem arbejde og fritid.

BAM Danmark er en del af en stor international entreprenørkoncern, hvor der er rig adgang til faglig sparring og udvikling samt adgang til nyeste praksis indenfor projektering og styring af byggerier.

Dertil kommer selvfølgelig en konkurrencedygtig lønpakke.

Tiltrædelse

Snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte Design- og udviklingsdirektør Rolf Chr. Nielsen på rolf.nielsen@bam.com eller på tlf. 2921 7432.

Venligst send til ansøgning og C.V. til HR-Danmark@bam.com inden den 25. september 2020.


Entreprenørvirksomheden BAM Danmark A/S er en del af hollandske Royal BAM Group med mere end 20.000 medarbejdere og en årlig omsætning på over 50 mia. kr.

BAM Danmark har været godt i gang på det danske marked i godt 5 år og er i en rivende udvikling indenfor byggeri både i privat og offentlig regi. Som virksomhed har BAM Danmark en åben og uformel omgangstone med fokus på samarbejde, udvikling, ejerskab og troværdighed som de bærende værdier.

Gem job

BAM Danmark A/S
Publiceret: 9. september 2020

Arbejdssted

Søborg