Per­so­na­le­kon­su­lent til Dragør Kommune

Har personaleadministration og løn din interesse, og kan du brede dig over mange forskellige opgaver, er du måske den nye medarbejder, vi søger fra den 1. november.

Vi har brug for entusiasme og idérigdom, men du skal have begge ben solidt plantet på jorden. Vi er en mindre organisation, som gerne vil mange ting, men må sætte et realistisk ambitionsniveau. Derfor er det vigtigt, at du er praktisk orienteret og kan rette din arbejdsindsats mod de opgaver, som til enhver tid haster mest.

Vi er sammen med dig 8 faste medarbejdere i HR- og Personaleteamet, som er en del af Borgmestersekretariatet. Vi arbejder som et team, hvor alle hjælper til, der hvor behovet er. Du skal derfor kunne løfte alle former for personaleadministration, alt fra personalebreve, løn, afstemning m.m.

Dine hovedopgaver vil ligge inden for personaleadministration, lønadministration, afstemning samt vejledning af medarbejdere og ledere om personalemæssige forhold.

Opgaverne vil bl.a. være

  • Udfærdigelse af ansættelsesbreve
  • Indberetning i KMD´s lønsystem (SAP)
  • Fortolkning af love, overenskomster og aftaler
  • Lønforhandling med de faglige organisationer
  • Afstemning af diverse konti.

I 2021 kan opgaver herunder f.eks. være

  • Understøttelse af de årlige decentrale lønforhandlinger
  • Implementering af ny APP løsning til tidsregistrering
  • Onboarding af nye ledere.

Dine kvalifikationer

Vi vil prioritere ansøgere med kendskab til arbejdet i en offentlig personaleafdeling med en allround kontoruddannelse i offentlig administration.

Vil du vide mere?

Er du meget velkommen til at kontakte teamleder for HR- og Personaleteamet Thomas Sørensen på tlf. 32 89 01 58 eller på mail: thomassr@dragoer.dk

Ansøgningsfrist

24. september kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler holdes tirsdag den 29. september mellem 09.00-15.00.

Dragør Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Ved ansøgning bedes du benytte kommunens elektroniske rekrutteringssystem, som kan tilgås via "Søg jobbet her".


Dragør Kommune har ca. 14.000 indbyggere, og den kommunale organisation har ca. 1.000 medarbejdere. Dragør er kendt for den gamle bydel, sit levende og aktive havnemiljø med fiskerbåde og fritidssejlere, Hollænderbyen og de mange skønne naturområder langs Amagers kyst

Gem job

Dragør Kommune
Publiceret: 11. september 2020

Arbejdssted

Dragør