Jobindex Søger for kunde
 

Drifts­le­der til in­ter­na­tio­nal virk­som­hed


Har du erfaring fra en metalproducerende virksomhed? Og er du klar til det næste skridt i din karriere?

Så er du måske vores nye kollega. Her få du en ansvarsfuld lederrolle, når du går forrest i hverdagen og sikrer den gode stemning, mens du arbejder målrettet med kvalitetssikring, produktionsplanlægning og vedligehold.

Velkommen til!

Vi er en af landets førende maskinfabrikker inden for nicheproduktion af specialproducerede stålkomponenter til vindmøller og robotter. Her samarbejder vi tæt med vores udenlandske fabrikker for at møde vores kunders behov og ønsker – hver gang. Kunder, som inkluderer flere af Skandinaviens største industrivirksomheder.

Du bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor den faglige stolthed og teknisk nørderi står øverst på dagsordenen. Dine kommende kolleger er de kvalitetsorienterede typer, som ser detaljen, andre typisk ikke ser. Og vi glæder os allerede til, at du bliver den næste kvalitetsbevidste medspiller på holdet.

50/50-rolle – du er på gulvet og på kontoret

Som vores nye driftsleder bliver du en del af ledelsen med reference til direktionen, og er med til at opbygge et nyt stærkt lederhold.

Du møder ind kl. 7 og bidrager til en god start på dagen for 15 selvkørende operatører og teknikere, der arbejder i underteams. Her sørger du først og fremmest for, at vi overholder kvalitetsprocedurerne i vores ISO-certificerede produktion. Dertil planlægger du alle indkommende ordrer og sørger for, at vi har den rette bemanding og leverer til tiden.

Herudover får du også ansvar for at:

  • lave en produktionsplan, som du opdaterer løbende, ligesom du sikrer dig, at vi har de nødvendige råvarer på lager
  • tjekke dokumentation og stå for målekontrol – du sørger for, at hver eneste vare produceres efter vores kvalitetsprocedurer
  • deltage i ugentlige møder med ledelsen samt månedlige møder med vores internationale ledergruppe – vi er 6 i alt
  • sørge for, at der bliver afholdt daglige tavlemøder, som du også selv står for et par gange om ugen – her gennemgår du dagens opgaver og drøfter leveringssikkerhed samt evt. udfordringer
  • planlægge vedligehold samt disponering af råmaterialer, værktøj og hjælpestoffer
  • lave kvalitetsrapporter ud fra data og præsentere disse for vores direktion.

Og så er dine medarbejderes trivsel selvfølgelig helt essentiel for dig. Du sørger derfor for, at de får træning løbende og bliver udviklet ud fra deres behov.

Fagligt stærk leder med øje for muligheder

Du er den proaktive leder, som går på arbejde for at lede og motivere. Din tilgang er positiv, og du er god til at sikre respekt omkring fx kvalitetskrav- og normer blandt dine medarbejdere.

Herudover er du den, vi leder efter, hvis du kan spejle dig selv i følgende punkter:

  • Du har en baggrund som fx maskinarbejder/industritekniker eller lignende og har erfaring med CNC-bearbejdning.
  • Du har erfaring fra en metalproducerende produktionsvirksomhed, hvor du fx har arbejdet nogle år som værkfører – og er nu klar til mere ansvar.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.
  • Du har kendskab til at afholde tavlemøder ud fra LEAN-principperne.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Stine Søderberg på 72 45 91 10.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 18. oktober 2020. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Stine Søderberg

Tlf. +45 72 45 91 10

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 28. september 2020

Arbejdssted

Region Midtjylland