Af­de­lings­le­der til VID Værksted

Metal, mekanik, strøm og fødevarer

Brænder du for sammen med andre passionerede skolemennesker, at skabe uddannelser af høj kvalitet for fremtidens faglærte, så er der nu en åbning på Viden Djurs. VID Værksted udbyder en lang række grundforløb inden for metal, mekanik, strøm og fødevarer – samt hovedforløb til smed og industrioperatør.

Du bliver en del af en organisation med store ambitioner for vores uddannelser, vores elever og os selv.

Vi søger en engageret og kompetent leder, der skal stå i spidsen for 15 dedikerede og fagligt kompetente undervisere. Den rette person har mod og vilje til at gå nye veje og afprøve metoder, der kan sætte fokus på erhvervsuddannelserne og tiltrække flere elever til området.

Vi forventer, at du er:

  • en professionel leder, gerne med undervisningskompetencer og konkret erfaring med pædagogisk ledelse – det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med erhvervsuddannelser
  • en engageret drivkraft, som har fokus på, at eleverne får det bedst mulige uddannelsesforløb og bliver så dygtige som muligt
  • en kulturskabende og motiverende leder, der arbejder målrettet med at skabe og sikre professionelle læringsfællesskaber i undervisergruppen
  • en teamplayer, der er indstillet på at indgå i et tæt, udviklende og forpligtende samarbejde med skolens øvrige ledelse om at sikre øget aktivitet og fremragende uddannelseskvalitet i hele organisationen
  • klar på at arbejde med udgangspunkt i vores strategi og værdigrundlag

Vi tilbyder dig:

  • et vigtigt job i en organisation, der har et aktivt og tværfagligt uddannelsesmiljø
  • en flok dedikerede undervisere, der brænder for at gøre en forskel
  • at blive en del af et ambitiøst og dedikeret lederteam, der løfter i fællesskab
  • en spændende og til tider hektisk hverdag med en uformel omgangstone, god stemning og højt til loftet
  • en ambitiøs arbejdsplads, hvor vi stræber efter at sætte høje standarder for alt, hvad vi laver

Du vil referere til uddannelseschef Rikke Aavad, som har det overordnede ansvar for uddannelserne på VID Erhvervsuddannelser og 10. klasse.

Ansættelse er pr. 1. januar, 2021 eller snarest muligt.

Stillingen er på fuld tid og uden højeste tjenestetid. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er torsdag den 29. oktober 2020 kl. 12:00 - din ansøgning med CV og relevante bilag sendes til Rikke Aavad, rika@videndjurs.dk.

Ansættelsessamtalernes 1. runde afholdes mandag den 2. november 2020 og 2. runde onsdag den 11. november 2020 – der vil være test af de kandidater der går videre til 2. runde.

Information om skolen, uddannelser og strategi findes på www.videndjurs.dk – vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Rikke Aavad på telefon +45 2522 9574.


Viden Djurs undervisningsaktivitet er delt på hhv. VID Erhvervsuddannelser og 10. klasse, VID Gymnasier samt VID detail – 3D College, Game College, Brazil Football College, Design College, Kalø Økologisk Landbrugsskole, EUD10 og 10KCD.

Gem job

Viden Djurs
Publiceret: 9. oktober 2020

Arbejdssted

Grenaa