Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Pro­jek­t­chef med erfaring inden for bygge- og pro­jek­te­rings­le­del­se


Vil du spille en vigtig rolle i en succesfuld virksomhed, der ønsker at være blandt markedets førende ejendomsudviklere inden for innovation og bæredygtighed?

NPV A/S – bygger på indsigt

Vi udvikler projekter, som spænder fra ambitiøse byudviklingsprojekter og kreative konverteringer af historiske bygninger til udvikling af shopping-destinationer. Vi opfører bl.a. ”Engholmene”, der er et nyt og attraktivt kvarter centralt i Københavns havn. Engholmene omfatter 125.000 kvadratmeter attraktive boliger på havnefronten og 50.000 kvadratmeter erhverv med kanal- og havnefront.

På vores hovedkontor i Charlottenlund er vi 35 kolleger, der hver især bidrager til den gode stemning – og som hellere end gerne deler ud af vores høje faglighed og ekspertise.

Du er med hele vejen – fra de første streger til aflevering af byggeriet

Her får du plads i vores byggeafdeling med 11 medarbejdere, der bl.a. inkluderer vores afleveringsteam, som har dialogen med køberne, og som bistår dig ved afleveringsforretning. Herudover giver vi den byggetekniske sparring til udviklerne og sikrer, at det vi sender ud af huset er krydstjekket og kvalitetssikret.

Det er nemlig dig, som sikrer, at vi holder en klar struktur i projekteringen og at vi holder planen. Lige nu er vi koncentreret om ”Engholmene”-projektet og lejlighederne her, samtidig med at vi udvikler kontorer og hotel i dette område, som vi i er i gang med at projektere, og i den nærmeste fremtid skal i gang med at bygge.

Som vores nye projektchef får du ansvar for økonomien i projekterne – med budgetter fra 50 mio. til knap en milliard. I starten bruger du din tid på vores kontor i Charlottenlund, men ellers tilpasser du dit arbejdssted alt efter byggeriernes placering, da vi som udvikler og bygherre har fokus på det enkelte projekt. I projekteringsfasen arbejder du tæt sammen med vores udviklere og laver også rådgiveraftaler. Du arbejder også tæt sammen med ejendomsmæglere, totalentreprenører, rådgivere m.m.

Herudover står du for de daglige tekniske koordineringer eller tilkøb ved projektsalgsboligerne i samarbejde med vores ejendomsmæglere, ligesom du afholder bygherremøder og forhandler priser, når der sker ændringer i projektet.

Alle specialister inden for byggeri samlet under ét tag

Her er du altså med til at forme nogle af landets største byggerier, når du udvikler Danmarks hovedstad samt øvrige byggerier rundt omkring i landet. Du får ligeledes rig mulighed for at bruge din erfaring og se dine idéer leve, når du optimerer vores processer.

Herudover er du omgivet af eksperter inden for feltet. Vi er professionelle og stolte af vores byggeprojekter, mens vi er uformelle og kommer hinanden ved. Ydermere vil du opleve, at vores løsninger imødekommer brugernes ønsker og behov, hvad angår funktion, æstetik og innovation. Sådan leverer byggerier, som altid formår at forene de nyeste teknologiske landvindinger med det bedste fra dansk og nordisk byggetradition.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesforhold, en attraktiv gage efter kvalifikationer, og pensionsordning samt diverse medarbejdergoder – herunder kantineordning, fitnessabonnement, sociale arrangementer m.v.

Byggeteknisk profil med indgående erfaring

Du kan dit byggekram til fingerspidserne – og du sætter dit købmandsskab i spil, når du udfordrer vores totalleverandører på prissætning m.m. Dine metoder er effektive, du har en entreprenant tilgang, og du er god til økonomistyring.

Herudover er du den ideelle kandidat, hvis du kan nikke genkendende til følgende punkter:

  • Du har en byggeteknisk uddannelse, som fx ingeniør, konstruktør, arkitekt eller tilsvarende.
  • Du har 10 års dokumenteret erfaring som projektleder/projektchef på byggestyring af kontor og boligbyggeri – meget gerne fra entreprenørfirma, der arbejder i totalentreprise.
  • Du har gerne erfaring med projekteringsledelse og opnåelse af byggetilladelser.
  • Du har erfaring fra kontraktindgåelse og styring af totaløkonomien i større byggeprojekter samt styr på BR, ABR og ABT
  • Du er fagligt kreativ og teknisk minded og kan derfor tilvejebringe de bedst tekniske, og mest rentable løsninger.
  • Dit netværk blandt entreprenører og rådgivere bærer præg af en rød tråd af gentagelser, der er bygget på ordentlighed og ærlighed.
  • Du kan selv, vil selv og skal selv; det vil sige, at du er 100 % selvkørende – men du er omgivet af kolleger/eksperter samt eksterne samarbejdspartnere, der gerne supplerer og teamer op med dig.
  • Du har gode kommunikations- og formuleringsevner i skrift og tale på dansk, og engelsk er en fordel.

Uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så ser vi frem til at høre fra dig. Vi har også byggeprojekter i Vejleområdet på tegnebrættet.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jonathan Allirol på +45 7225 1568 eller på jal@jobindex.dk

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 4. november 2020 via nedenstående link. Vi afholder samtaler løbende, men venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig!


NPV A/S udvikler bolig- og erhvervsejendomme med særlig fokus på Storkøbenhavn og de større byer i Danmark. Vi står bl.a. for udviklingen af Københavns nye kanal-by, Engholmene, der består af 1100 eksklusive og enestående lejligheder midt i Københavns Havn. I samarbejde med investorer har vi også udviklet og opført nye eksklusive boliger ved Amager Strandpark. Læs mere om os her.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent
Jonathan Allirol

Tlf. +45 72 25 15 68

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 13. oktober 2020

Arbejdssted

Charlottenlund