Af­de­lings­le­der til Kolding

International Training Academy A/S, Beauty and Style, er Danmarks største private kosmetolog- og frisørskole med afdelinger i København, Aalborg, Aarhus, Kolding og Odense. Vi har markante placeringer på Kgs. Nytorv i København, Strøget i Aarhus, Nytorv i Aalborg, centrum i Odense og ved fjorden i Kolding.

På landsplan har vi over 200 kosmetolog- og frisørelever, som får landets bedste uddannelser inden for behandlinger samt salg og service med udgangspunkt i skønhedsbranchen og dens mange muligheder.

Vi tilbyder

En stilling hvor du får ansvar og frihed til at udvikle afdelingen, dine medarbejdere og dig selv. Det er et alsidigt arbejde, hvor der ikke er langt fra ide til handling.

Du vil opleve glæden ved at lære fra dig og se eleverne vokse, og du kan sætte dit eget præg på afdelingen. Du får ansvar for planlægning af elevernes uddannelsesforløb og i forhold til at sikre, at vores høje kvalitetskrav bliver indfriet.

Det er en stilling, hvor du står for den daglige ledelse herunder administrative opgaver, ligesom du får ansvaret for afdelingens budget.

Vi er i gang med en omstilling indenfor bæredygtighed. Dette er et emne, som du motiveres af, og du bliver sammen med den øvrige ledergruppe en drivkraft bag denne omstilling.

Du er en frontfigur og igangsætter med en naturlig autoritet og integritet, måske en tidligere butikschef, distriktschef, counter manager eller lignende og drives af ledelse med mennesket i fokus. Du er uddannet kosmetolog, frisør eller har lignende uddannelse.

Ansøgning

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til driftsleder Betinna Christensen på 2834 3020.

Ansøgninger modtages kun via nedenstående link. Husk at vedhæfte både CV og ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 31. oktober 2020, men der indkaldes løbende til samtaler og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristen udløber. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Gem job

International Training Academy A/S
Publiceret: 16. oktober 2020

Arbejdssted

Kolding