In­ve­st­ment Manager

Fonden skal i de kommende år gennemføre yderligere investeringer i gode virksomheder fra især industri og service. Til at hjælpe med dette søger vi en:

Investment Manager

Virksomheder med vækstpotentiale – Social ansvarlighed – Bestyrelsesarbejde

Spændende job – gode udviklingsmuligheder

I stillingen som Investment Manager bliver du en del af et dynamisk miljø, hvor virksomheder med vækstpotentiale og social ansvarlighed er i fokus. Dine kommende kollegaer har stor erfaring med investeringer, M&A, forretningsudvikling og social ansvarlighed, og succes måles på en to-delt bundlinie. Du motiveres af muligheden for at lave investeringer, hvor social ansvarlighed og stærke økonomiske resultater ikke er modsætninger, men derimod går hånd i hånd. Evner du at kombinere din viden og erfaring indenfor forretningsudvikling og M&A med en interesse for at finde og investere i virksomheder, der har sunde værdier og som har et interessant udviklingspotentiale kan dette være jobbet for dig.

Kan du spotte en god forretning og en værdibaseret kultur?

Som Investment Manager vil du blive en hel central del af Den Sociale Kapitalfond Invests engagerede team og få en meget bred berøringsflade. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Scanning af markedet for potentielle investeringsmuligheder.
  • Vurdering af forretningsplaner, ledelsesteam og investeringsmuligheder.
  • Drive investeringsprocesser overfor virksomhedsejere i tæt samarbejde med en Partner.
  • Due diligence.
  • Udvikling og modellering af business-case og indstilling til investeringskomite.
  • Forhandling af investeringsaftaler.
  • Bestyrelsesarbejde i porteføljeselskaberne.
  • Sparring omkring bl.a. porteføljeselskabernes strategier, investeringer, sociale ansvarlighed, organisationsudvikling og generelle ledelse.

Det er vigtigt, at du kan agere på forskellige abstraktionsniveauer – du favner både finansielle modeller og er samtidig meget operationel og bidrager praktisk til at få hverdagen og projekterne til at køre med en god portion humor. Du vil referere til Managing Partner og arbejde tæt sammen med de øvrige partnere i et uformelt og ambitiøst miljø. Invest indgår i Den Sociale Kapitalfond-familien med i alt ca. 20 gode kollegaer. Du kommer samtidig til at videreudvikle dit i forvejen stærke netværk i dansk erhvervsliv med fokus på virksomhedsejere og rådgivere.

Kommerciel erfaring

Du har højst sandsynligt en uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau med fokus på strategi eller økonomi og har efterfølgende haft en karriere, hvor du har beskæftiget dig med M&A, Private Equity, VC, corporate finance, forretnings- eller strategiudvikling. Denne erfaring har du opbygget som konsulent, rådgiver eller inhouse. Du er udadvendt, struktureret, analytisk og har en professionel tilgang til dine arbejdsopgaver. Du anser ikke det at være selvstændig og teamorienteret som modsætninger. Endelig kommunikerer du ubesværet på både dansk og engelsk.

Ansøgning og yderligere info

Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen på telefon +45 27847406 eller Research Manager Joachim Bybjerg Præstmark på +45 31481595. Alternativt kan du læse mere på https://densocialekapitalfond.dk/direkte-investeringer

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit cv hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via ”Søg Stilling” knappen.

Alle forespørgsler og ansøgninger vil blive behandlet konfidentielt.


Den Sociale Kapitalfond Invest (SKFI) er den første kapitalfond i Danmark som har fokus på at opnå både økonomisk afkast og social effekt ved at investere i socialt ansvarlige virksomheder. Fonden er på DKKm 289 rejst fra investorer som bl.a. omftaater Den Europæiske Investeringsfond, Vækstfonden, Novo Nordisk Fonden, TryghedsGruppen, Ferd (NO), Hempel Fonden, m.fl. SKFI går ind som aktiv investor og understøtter f.eks. realisering af vækstplaner eller generationsskifter i veletablerede og profitable mindre og mellemstore virksomheder som gør en forskel i deres lokalsamfund i Danmark og Sydsverige. Fonden har en god portefølje med virksomhederne Hitsa A/S, Koatek A/S, Refurb A/S og Danpal A/S.

Gem job

Brinch & Partners søger for Den Sociale Kapitalfond
Publiceret: 28. oktober 2020

Arbejdssted

København