Køk­ken­chef

Vi søger en knivskarp køkkenchef, der på sigt kunne tænke sig at blive medejer af et gennemprøvet og succesfuldt koncept.

Er det dig, og kunne du tænke dig at få en central rolle i at videreføre 20 års succes?

Du skal vide, at vi ikke søger hvem som helst. Men vi har brug for dig, der brænder for at systematisere og videreudvikle et godt og indarbejdet koncept, og som har erfaring med at drive et cateringkøkken.

Det betyder, at vi stiller meget store krav til dine evner som leder, men til gengæld vil du også blive honoreret for din store indsats.

Hos Hannes Herligheder har vi et gennemprøvet koncept med en solid vækst siden starten for 20 år siden, og vi er klar til at vokse yderligere med dig om bord.

Drømmer du om at være selvstændig, at have et stort ansvar og selv tage beslutningerne, men har ikke lyst til at risikere hele din privatøkonomi (især i disse tider), så er dette en fantastisk mulighed for dig.

Køkkenet kommer du til at drive, som om det var din egen virksomhed. Du får en god løn og pensionsordning, og du vil hvert år få en andel af overskuddet som en ekstra bonus.

Du får det fulde ansvar for vores køkken og personale, og du får frie hænder til at sætte dit eget præg på tingene. Det bliver dig, der bestemmer i køkkenet, og du udstikker den retning, som resten af personalet skal følge.

Så vil du helst koncentrere dig om lave lækker hjemmelavet mad og være en god leder, men samtidig slippe for alt det administrative arbejde, er det lige dig, vi har brug for.

Det er vigtigt, at du har afklaret med din familie, at der vil være krævende perioder, og at weekendarbejde er en naturlig del af jobbet.

Vi glæder os til at høre, hvorfor du mener, du er den køkkenchef, vi ikke kan undvære og den rette til jobbet.

Ansættelse: Hurtigst muligt men vi venter gerne på den rette.

Ansøgning og CV bedes sendt på mail til hannes@herligheder.dk mærket ”Ansøgning”.


Hvem er vi?

Hannes Herligheder er en diner transportable virksomhed beliggende i Stege på Møn.

Vi leverer dejlig hjemmelavet mad til det sydlige Sjælland, Møn og Lolland-Falster samt Køge og Roskilde.

Inden Corona leverede vi ca. 75.000 kuverter ud af huset om året, og den rekord skulle vi gerne slå med dig som køkkenchef.

Hos Hannes Herligheder er vi kendt for aldrig at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor bruger vi ikke halvfabrikata, men laver al vores mad fra ”bunden” af med gode råvarer.

Gem job

Hannes Herligheder
Publiceret: 2. november 2020

Arbejdssted

Stege