Alsidig pro­jekt­le­der

TIL VORES UDVIKLINGSTEAM I KOLDING SØGER VI:

En alsidig projektleder hvis primære arbejdsopgaver vil være:

  • Projektledelse af udviklingsforløb af lygter hos udenlandske produktionspartnere
  • Tegning af kabler og delkomponenter til belysning til tunge køretøjer
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af arbejdsinstruktioner samt eget produktionsgrundlag
  • Være medansvarlig ved kvalitetssikring af nye produkter, herunder testbeskrivelser, dokumentation til brug for indgangskontrol
  • Bidrage til at definere og udføre test-setups på nye applikationer.

Du vil også få opgaver omkring teknisk support for salg, marketing og indkøb samt omkring ajourføring og arkivering af godkendelser.

Vi forestiller os, at du har erfaring fra lignende stilling i en international virksomhed, men kommer du direkte ud på arbejdsmarkedet, besidder vi også organisationen til at støtte dig.

Det vil være en fordel, hvis du har hands-on erfaring med let montage af elektriske produkter, men dette er ikke et krav.

Du har en baggrund som maskinmester, teknisk designer, produktionsteknolog eller konstruktør.

Du behersker SolidWorks samt gerne et 2D-tegneprogram som AutoCAD eller Draftsight.

Engelsk i skrift og tale er et krav, og det vil være en fordel, hvis du har et godt kendskab til tysk.

Vi leder efter en medarbejder med en struktureret, systematisk og analytisk arbejdsstil. Du har sans for detaljen og kan arbejde selvstændigt, men trives samtidig i et dynamisk team.

Stillingen byder på gode personlige udviklingsmuligheder i en spændende virksomhed, der er en del af den yderst velkonsoliderede internationale koncern BPW Bergische Achsen i Tyskland. Ermax A/S er beliggende i Kolding, hvor der pt. foreligger byggeplaner for et helt nyt hovedsæde.

Der er en stor del af selvstændighed i jobbet, og du er garanteret samarbejde og sparring med en faglig stærk organisation med kompetente og engagerede kolleger. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, der matcher dine kvalifikationer samt pension med sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv i ovennævnte stilling, glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV. Denne sendes til elh@ermax.dk – mærket ”Projektleder” i emnefeltet – senest den 27. november 2020.

Tiltrædelse vil være hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette person. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte SCM leder Michael Christensen på telefon 7634 8243 eller mic@ermax.dk.


Om ERMAX A/S

ERMAX A/S

har hovedsæde i Kolding, og har været en del af BPW Gruppen i Tyskland siden 1968. Ermax udvikler og producerer et bredt kvalitetsprogram, branded Ermax®, bestående af belysning, kabelsystemer, samlebokse og elektroniske kontrolenheder samt elektrisk udrustning til erhvervskøretøjer og industrielle applikationer. Brugen af både glødepære-, hybrid- og LED teknologi samt de nyeste produktionsteknologier gør, at udvalget af Ermax® single- & multifunktionslygter er yderst kompatible, og dækker stort set alle anvendelser. Ermax A/S er kvalitetscertificeret i henhold til ISO 9001:2015. www.ermax.dk.

BPW Gruppen, der er ejerledet, omfatter 70 virksomheder over hele verden og beskæftiger ca. 7.000 medarbejdere. www.bpw.de.

Gem job

Ermax A/S
Publiceret: 6. november 2020

Arbejdssted

Kolding