EDC Løgstør søger en ejen­doms­mæg­ler/partner til for­ret­ning med stor vækst!

EDC Løgstør er byens mest sælgende mægler – til at forankre den position søger vi en ejendomsmægler som har ambitionerne og viljen til at vækste forretningen endnu mere.

I forretningen har du daglig mulighed for at kunne sparre med nogle kompetente og erfarne kollegaer i Løgstør, men udover dette så bliver der også rig mulighed for sparring med kollegaer i EDC Brovst, da disse to forretninger har samme ejer. EDC Brovst har drevet succesfuld mæglerforretning i årtier i Brovst og ved hvad der skal til, for at fastholde en førerposition på markedet.

Hvad vi søger:

  • En uddannet ejendomsmægler med brancheerfaring og ambition om at blive selvstændig.
  • En målrettet og professionel lederprofil som har gennemslagskraft og troværdighed med sig, i det job der udføres.
  • En person som formår at skabe og bibeholde langvarige relationer via et veludført stykke arbejde og ærlig dialog med forretningspartnere, i hele processen.
  • En person som ved, at førerpositioner ikke er permanente, men noget der skal arbejdes hårdt for og som kræver at man investerer tiden i det.

Kort sagt, vi søger en vinder som vil være nummer 1.

Hvad vi tilbyder:

  • Et krævende job med faglige- og personlige udviklingsmuligheder.
  • Kompetente og dynamiske sparringspartnere i det daglige.
  • En attraktiv lønstruktur uden loft, hvor ens hårde arbejde bærer frugt og kan mærkes med det samme, der vil være en klar balance mellem resultater og belønning.
  • Pensionsordning og sundhedsforsikring

I tillæg til ovenstående, så tilbyder vi en unik mulighed for at indgå i en attraktiv partneraftale med mulighed for ejerskab indenfor en overskuelig fremtid. Det eneste dette kræver, er at du er parat til at lægge de nødvendige timer i det og løbe forrest for at vise at du er den rigtige til at drive og vækste EDC Løgstør.

Spørgsmål til muligheden kan stilles til Indehaver Morten Brix på telefon 4063 1857 eller på mail mbrix.946@edc.dk

Tiltrædelse vil være hurtigst muligt, men vi er indstillede på at vente på den helt rigtige kandidat.

Ansøgning:

Gem job

EDC-gruppen a/s
Publiceret: 10. november 2020

Arbejdssted

Løgstør