For­ret­nings­o­ri­en­te­ret øko­no­mi­chef

Vores økonomichef har valgt at søge nye udfordringer, og vi søger derfor hendes afløser.

Du vil med reference til den adm. direktør blive det naturlige omdrejningspunkt i vores økonomifunktion. Der vil være tale om et spændende og varierende job i en produktionsvirksomhed i vækst, hvor der er højt til loftet, et uhøjtideligt miljø samt en stor berøringsflade i organisationen.

Økonomichefen indgår i virksomhedens ledergruppe og vil have det overordnede ansvar for regnskaber, budgetter, lønregnskaber, styring af likviditet, finansiering m.v., og opgaverne vil være af både praktisk og strategisk art. Endvidere varetager økonomichefen HR-opgaver. Det er økonomichefens ansvar løbende at vurdere budgetforudsætninger og afvigelser herpå, samt bidrage med forslag til effektivitetsforbedringer. Det er endvidere økonomichefens ansvar løbende at forbedre og udvikle virksomhedens økonomistyring og ledelsesrapportering.

Vi forventer, du har en relevant teoretisk baggrund på HD(R) niveau eller lign. og min. 5 års erhvervserfaring enten som CFO, controller, regnskabschef eller lign. Du er struktureret, og din værktøjskasse inden for budgetter, regnskaber og administrative systemer er helt i top.

Du evner at have mange bolde i luften og holder hovedet koldt i pressede situationer, du har det store økonomiske overblik, du er analytisk og har en proaktiv tilgang til opgaverne. Har du kendskab til overenskomstforhold, vil det være en fordel, men ikke et krav.

Som person har du gennemslagskraft, er udadvendt og har dine meningers mod. Du er lyttende, detaljeorienteret og initiativrig, du har bevist, at du evner at lede et mindre team, og er ikke bange for forskelligartede opgaver, ligesom du kan tage beslutninger.

Vi forventer, du er imødekommende og er parat til at gå det ekstra skridt for at lykkes, og du forstår at motivere, involvere og engagere dine medarbejdere og kolleger.

Du tilbydes en selvstændig og udfordrende stilling i en virksomhed i vækst. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, støttet af gode kolleger.

Lønnen forhandles individuelt ud fra dine kvalifikationer. Der er tilknyttet pensionsordning og sundhedsforsikring.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Kim Engmark på tlf. 6022 4477.

Vi indkalder løbende til samtale hen over de kommende måneder. Vi forventer, du kan tiltræde 1. februar, men vi er parat til at vente på den rette person.

Din ansøgning vedlagt cv sendes til ke@alpha.dk. Venligst angiv ”Økonomichef” i emnefeltet.

ALPHA-elektronik A/S
Lunavej 6
4700 Næstved

Gem job

ALPHA-elektronik A/S
Publiceret: 12. november 2020

Arbejdssted

Næstved