Øko­no­mi­chef

Spændende, veletableret eksportvirksomhed på Bornholm

Vi søger en dygtig økonomichef, som brænder for at være med til at gøre en forskel i en solid international produktionsvirksomhed med ambitioner og stort vækstpotentiale.

Stillingen

Som ansvarlig for økonomi og IT får du brug for hele paletten af økonomikompetencer. Du bliver en tæt sparringspartner for virksomhedens ejere, som udgør den daglige ledelse og du vil indgå i vores uformelle ledergruppe.

Dine opgaver vil b.la. være udformning af budgetter, regnskaber, bogføring og lønadministration i samarbejde med deltidsøkonomimedarbejder. Du skal kunne drive vores systemudvikling samt sikre, at vi kommer længere med digitalisering og får udbygget vores controlling systemer.

Din baggrund

Du er stærkt funderet indenfor økonomi og IT og har relevant erfaring med produktion og eksport dvs. kender de krav, der stilles til den form for økonomistyring.

Du er forretningsorienteret og griber gerne både de store og de små opgaver, men allervigtigst – du har evnen og viljen til at være med til at udvikle vores virksomhed.

HASLE Refractories A/S er baseret i Rønne på Bornholm, hvor vi har produktion og hovedkontor, så det er en forudsætning, at du har bopæl på Bornholm.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job i et uformelt miljø, hvor du kommer tæt på alle aspekter af virksomhedens drift og har store frihedsgrader i et samarbejde med dygtige og engagerede kolleger i både Rønne, København, Bangkok og Delhi.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen er du meget velkommen til at ringe til Michael Bladt på telefon 2169 4761.

Din henvendelse vil blive behandlet fortroligt og din løn forhandles efter kvalifikationer.

For yderligere oplysninger om HASLE Refractories A/S, se www.hasle-refractories.com og find os på LinkedIn.

Din ansøgning skal sendes til kb@hasle-refractories.com.

Ansøgningsfrist: Vi behandler og indkalder til samtaler løbende.


HASLE Refractories A/S udvikler, fremstiller og sælger ildfaste materialer, som anvendes i mange forskellige procesanlæg bl.a. cement- og forbrændingsanlæg. Materialerne afsættes over hele verden. Firmaet har hovedkontor og produktion i Rønne, et salgskontor i København og datterselskaber med salg og tekniske aktiviteter i Thailand og Indien. Vi beskæftiger 32 medarbejdere.

Gem job

HASLE Refractories
Publiceret: 13. november 2020

Arbejdssted

Rønne