Pro­jekt­le­der med faglig ballast

Har du lyst til at blive en del af et engageret team og arbejde i et stærkt og samspillet tværfagligt miljø, har vi jobbet til dig. Har du ovenikøbet en baggrund inden for VVS, er det et absolut plus.

Facilities Management er en afdeling i rivende udvikling. Vi beskæftiger os med alle former for driftsherrerådgivning og bygherres pligter i nye såvel som i eksisterende bygninger. Vi har brug for flere hænder for at kunne bistå både vores bygherrer og vores kollegaer i designafdelingerne.

Vi leverer bl.a. tilstandsvurderinger og forundersøgelser, afleveringsforretninger samt 1. og 5. gennemgange, TDD, digital drifts- og vedligeholdelsesplanlægning, bygningsfysiske vurderinger, commissioning, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering samt rådgivning om miljøfarlige stoffer i byggeriet.

Vi har det sjovt, arbejder med stor omstillingsparathed, udvikler vores kompetencer i fællesskab og samarbejder om opgaverne – nu har vi brug for din hjælp til at fortsætte den gode linje.

Som projektleder hos Norconsult får du ansvaret for at lede projekterne fra idefase til afslutning, og du kommer til at arbejde sammen med alle aktører i processen, fra kunder og bygherrer over rådgivere og myndigheder til udførende. Vi lægger vægt på, at kunderne oplever en løsningsorienteret og faglig kompetent ydelse med fokus på helhedsorienterede, tværfaglige løsninger.

I jobbet vil du arbejde tæt sammen med dine kollegaer i FM-afdelingen, øvrige faglige teams i vores designafdelinger i Herlev og nogle gange med kollegaer i hele landet. Du bliver ansvarlig for, at projekterne opfylder de aftalte økonomiske, tekniske og tidsmæssige mål samt sikrer intern koordinering og sparring.

Opgaverne vil spænde bredt i størrelse og omfatter primært driftsherrerådgivning inden for erhverv, boliger og uddannelsesinstitutioner.

Dine kvalifikationer:

Det er vigtigt, at du er god til samarbejde og kommunikation, og er i stand til at afstemme forventninger og skabe fremdrift i projekterne. Du skal arbejde struktureret og løsningsorienteret, så der sikres høj kvalitet i projektet. Derudover lægger vi vægt på følgende:

  • Du har en teknisk uddannelse og erfaring med projektledelse i alle projektets faser
  • Du har gerne erfaring som projektleder indenfor driftsherrerådgivning
  • Du er ambitiøs, energisk og har en positiv tilgang til udfordringer
  • Du er en udpræget teamplayer og trives i et tværfagligt miljø
  • Du er systematisk og pligtopfyldende og du bygger gode relationer

Vi tilbyder:

  • Et job i en virksomhed i rivende udvikling
  • Et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer
  • Et åbent og uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Løn og vilkår, der matcher dine kvalifikationer

Om Norconsult:

Norconsult er en rådgivende virksomhed med en bred faglig medarbejdersammensætning. Vi arbejder i hele landet med opgaver indenfor alle typer byggeri. Vores engagement i det enkelte projekt kan både være som driftsherrerådgiver, bygherrerådgiver, totalrådgiver eller alene at varetage de ingeniørmæssige discipliner.

Tiltrædelse og ansøgning:

Tiltrædelse efter aftale. Ansøgning sendes til: personaledk@norconsult.com og mærkes med ”Projektleder FM” i emnefeltet.

Samtaler afholdes løbende, så du opfordres til at søge hurtigst muligt. Spørgsmål kan rettes til Jeanette Johansson, på telefon 2581 0847 / jeanette.johansson@norconsult.com.

Vis interesse

Gem job

Norconsult A/S
Publiceret: 16. november 2020

Arbejdssted

Herlev