Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Leder til Fribo Holte

Er du klar til at stå i spidsen for et komplet nybygget friplejehjem, hvor du driver konceptet, sætter holdet og skaber rammerne?

Nu har du muligheden for at bruge dine erfaringer og kompetencer til at skabe de bedste rammer om Fribo Holte,” fortæller Velfærdschef Karin Kappel.

Hjemlighed og nærvær

Vores nybyggede friplejehjem, som åbner i juni 2021, hedder Fribo, og er placeret i den skønne natur omkring Holte. Når vi åbner, har vi plads til 72 beboere fordelt på 6 bogrupper. Som en del af konceptet har vi har byttet det ”institutionelle” ud med moderne og hjemlig arkitektur og interiør, som skaber et hjem, hvor der er rart at være, og hvor grundpillerne er faglighed, værdighed, pleje og omsorg.

Vi vil gerne skabe et unikt sted med fokus på en god, tryg og indholdsrig hverdag. På Fribo vægter vi fællesskabet højt, samtidig med at der er plads til eget liv og interesser.Nu mangler vi bare dig, din viden og dine ideer til at hjælpe med at føre det ud i livet,” fortsætter Karin.

Du kan læse mere om Fribo på side 18-19 i vores brochure.

Vær med fra begyndelsen

Du begynder med at holde til i Altidens Servicehus i Hellerup, da dit arbejde begynder i marts 2021. Her bliver du klædt på, så du er helt på bølgelængde med vores koncept, værdier og høje standarder for hele Altiden. Vi åbner det nye hus gradvist, så du kan få den nye drift og rutiner godt etableret. Det bliver dit ansvar at både beboere og medarbejdere trives, og du vil bl.a.:

  • stå for den rekruttering af medarbejdere og nøglepersoner
  • sikre, at vi når i mål med vores koncept, kvalitetsstandarder og de økonomiske rammer
  • være vores ansigt udadtil, og sammen med kolleger i Servicehuset er du med til at skabe interesse for at bo på Fribo Holte gennem åbent hus-arrangementer, synlighed om de gode historier og andre tiltag.

”Vi ser dig som den omsorgsfulde frontfigur i et helt særligt hus, hvor vi er til for at skabe den bedst mulige dag for beboerne. Vi går gerne langt for at give dem gode oplevelser og en tryg hverdag. Samtidig har du et skarpt kommercielt blik for, hvordan Fribo Holte skal udvikles over årene,” fortæller Karin Kappel.

Leder med forretningsforståelse

Du er klar til at gå forrest og sætte det gode eksempel for dine medarbejdere, og du har både øje for, at de har det godt og udvikler sig. Du er også nærværende over for beboerne. Og så er du lige så begejstret for denne mulighed, som vi er.

Helt konkret forestiller vi os, at du:

  • har en sundhedsfaglig baggrund som f.eks. sygeplejerske og en ledelsesfaglig baggrund
  • har forretningsforståelse og en kommerciel tankegang
  • er SOSU-assistent med en overbygning inden for ledelse
  • har haft ansvaret som leder for et plejehjem/center eller har stort kendskab til området.

Er du vores nye leder?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Kristine Holm Sjølander på 72 45 90 18.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 7. december 2020 via nedenstående link "Søg jobbet online". Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Tiltrædelse er 1. marts 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Jobindex

Kristine Holm Sjølander
Tlf.: 72 45 90 18
Mail: khs@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 18. november 2020

Arbejdssted

Holte