Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Erfaren salgs­le­der til Kvänum – high-end køkkener

Du sikrer, at Kvänum også i fremtiden er blandt de mest eftertragtede high-end køkkenfirmaer i Danmark. Så du er i den grad med til at sætte retningen for vores fremtid og stå i spidsen for et erfarent og professionelt team,” fortæller indehaver Joelina Løkke.

 • Har du det bedst, når du skaber synlige resultater og gør en positiv forandring for forretningen?

Velkommen til en familieejet virksomhed

Kvänum har i mere end 95 år skabt personligt tilpassede miljøer i samarbejde med kunden, vores indretningsarkitekter og håndværkere. Udover i Hellerup har vi butikker i Kgs. Lyngby, Kolding og Århus. Vores brede sortiment kan tilpasses alle hjem. Nu søger vi en erfaren salgsleder til vores salgsafdeling, der består af 14 erfarne sælgere i 4 butikker fordelt rundt i landet.

En bred rolle med salgsledelse i centrum

Som salgsleder sætter du retningen og sørger for medejerskab i dit team. Med udgangspunkt fra vores butik i Hellerup er du jævnligt rundt i alle vores butikker. En vigtig del af dit arbejde er at sørge for, at de enkelte butikker føler sig som en del af en stor familie. Dit ansvar består bl.a. af:

 • daglig personaleledelse og udvikling af vores medarbejdere
 • sikre høj medarbejdertilfredshed
 • rekruttere og oplære nye medarbejdere til salgsafdelingen
 • sparre med dine medarbejdere omkring konkrete kunder og sager
 • designe og sikre en relevant udnyttelse af back-office-kapaciteten til sælgerne
 • håndtere check-in og udviklingssamtaler hen over året
 • løbende følge op på budget, salgstal og afslutningsprocent.

”Du fortsætter vores vækstrejse ved at udvikle afdelingen og oversætte strategien til meningsfulde mål for dine medarbejdere i de enkelte butikker. Og så bliver du en del af en ambitiøs ledergruppe, hvor du er med til at tage de vigtige beslutninger.” – Joelina

Erfaren salgsleder med forståelse for kvalitet og design

 • Det er et krav, at du har solid erfaring fra en lignende salgsrolle samt med personaleledelse.
 • Din erfaring medfører, at du selvsikkert kan vise vejen for dine medarbejdere, ligesom du er vant til at udvikle dine medarbejdere og arbejde efter KPI’er.
 • Du har erfaring med luksusprodukter og high-end-segmentet, og du kender til kræsne og kvalitetsbevidste kunder.
 • Du er vant til at håndtere procesledelse og projekter, og du har ikke glemt, hvordan det er selv at have hænderne i de daglige salgsopgaver.
 • Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring med køkkenbranchen og kender til vores tegneprogram Winner eller er frisk på at lære det.

”Som leder skal du tænke kreativt i salget og være god til at spotte nye muligheder i markedet, så vi udvikler Kvänum på landkortet. Og så skal du være en leder, der inspirerer, og som er motiveret af, at det i sidste ende er drømme, vi sælger.” – Joelina

Vil du være en del af en virksomhed i vækst?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Thomas D. Carlsson på 7245 9071.

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via boksen ”Søg jobbet online”, dog senest den 2/12-2020. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, hvis vi finder den rette kandidat, før annoncen udløber.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Kvänums verden – lokale rødder og globalt udsyn

Hele produktionen er baseret på vores filosofi om ægthed hele vejen igennem. Den ægte vare holder og bliver smukkere med årene. Ægte håndværk går aldrig af mode. Træ er vores primære råvare – eg, ask, elm og valnød. Ædle løvtræer, som har vokset i vores omgivelser i umindelige tider.

Kvänum er et klassisk snedkerværksted. Vi beskæftiger os stadig med det stolte, gamle håndværk. Her er samlet flere generationers kvalificeret erfaring med finsnedkeri. Det kaldes for tradition og er til at tage og føle på: gerede hjørner, mønstertilpasset finer, gennemgående sprosser, sinkede skuffer og håndmalede låger. Vores kendetegn er, at vi går op i selv den mindste detalje. Godt håndværk og den ægte vare holder længere og ældes med værdighed. Det er vores overbevisning.

Kontaktperson

Thomas D. Carlsson
Telefon +45 7245 9071
Mail: tdc@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 18. november 2020

Arbejdssted

Hellerup