Er du vores nye pro­jek­t­chef?

Vil du være med til at sikre miljøvenlig nedbrydning, der skaber et rent rum for nyt byggeri? Og vil du have en nøglerolle med stor frihed i en solid virksomhed med fokus på kvalitet og professionel udvikling? Så er det måske dig vi står og mangler til en nyoprettet stilling som projektchef for vores nedrivningsopgaver på Sjælland.

Som projektchef for nedrivning på Sjælland, vil du blive ansvarlig for at lede udførelsen af entrepriser lige fra planlægning til aflevering.  Du vil få et tæt samarbejde med tilsvarende funktioner på Sjælland og vil komme til at referere til vores afdelingsleder for nedrivningsopgaver, som du også vil indgå i et tæt samarbejde med.

Dine opgaver:

 • Ledelse af entrepriserne i samarbejde med dine medarbejdere og underentreprenører
 • Økonomisk ansvar for entrepriserne
 • Kundekontakt og deltagelse i byggemøder
 • Deltagelse i tilbudsgivning på opgaver
 • Udvikling af idéer til effektivisering og optimering af processer

Du bliver en del af en stor og veletableret organisation med et godt bagland af specialister, der er parate til at hjælpe, og støtte op om entrepriserne. Det betyder, at du som projektchef har frihed til at fokusere på den udførende del af arbejdet, og på at sørge for at optimere processerne på de enkelte sager.

Din baggrund

Du er en erfaren projektchef gerne med erfaring fra nedrivningsbranchen, byggebranchen eller alternativt fra jord og anlægsbranchen, asfaltbranchen eller entreprenørbranchen. Du har tilstrækkelig erfaring til at kunne varetage alle aspekter i en entreprise herunder tilbudsgivning, planlægning og styring, bygherrekontakt og mandskabsledelse. Som person er du struktureret og målrettet, og du er god til at spotte mulighederne for at optimere processer og få enderne til at mødes. Du kan begå dig på byggepladsen såvel som til kundemøder.

Du er sandsynligvis bygningsingeniør, byggetekniker eller konstruktør, gerne kombineret med en håndværksmæssig baggrund.

Du er god til at samarbejde på tværs af organisationen og fremme gode løsningsforslag eksternt såvel som internt.

 • Du har købmandskab og kan tænke kreativt og løsningsorienteret.
 • Kvalitets-, sikkerheds- og miljøarbejde, er en naturlig del af arbejdet.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i enK branche i vækst, hvor stadig skærpede krav giver nye udfordringer.
 • En dynamisk virksomhed med et godt arbejdsmiljø og faglig sparring med kompetente kollegaer.
 • Faglig og personlig udvikling.
 • Attraktiv lønpakke der matcher dine kvalifikationer.

Kingo er en markedsledende arbejdsplads, som bruger de mest effektive metoder og aktivt bidrager til branchens fortsatte udvikling. Kingo er ISO-certificeret, og både kvalitet og sikkerhed er områder, som er prioriteret højt. Kingo er førende i graden af genbrug og genanvendelse af byggematerialer og bidrager derigennem aktivt til at nedbringe ressourcespildet. Vores vision er at være Nordens synonym for miljørigtig nedbrydning udført med respekt for mennesker, og den verden vi lever i.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil. Samtaler afholdes løbende.

Geografi

Du vil komme til at arbejde på vores forskellige byggepladser på Sjælland, med udgangspunkt fra vores kontor i Gadstrup, det vil derfor være naturligt, at du også personligt er forankret på Sjælland.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig Liselotte Lyngvad: 25 16 91 48 eller e-mail: ll@kingo.biz.

Søg stillingen via linket "Søg jobbet online" herunder:

Gem job

Kingo Karlsen A/S
Publiceret: 19. november 2020

Arbejdssted

Gadstrup