Mar­ke­ting­chef

Vi søger en marketingchef som kan drive marketingsindsatsen for River Online Group, River Online GmbH, River Online ApS og flere andre af River Online Groups datterselskaber.

Kodeordene er blandt andet growth hacking, SoMe, innovativ marketing, data og e-mail marketing.

Jobbet kort fortalt

Vi leder efter en marketingchef, der kan løfte vores marketingstrategier, idéer og eksekvering til et nyt niveau og samtidig effektmåle og optimere kampagner osv. Da det er en nyoprettet stilling, kommer du i høj grad til selv at definere stillingen med reference til founder og administrerende direktør for River Online Group.

Det er din opgave og dit ansvar at vækste River Online Groups datterselskaber, både i ind- og udland. Du vil primært arbejde sammen med direktørerne for de respektive selskaber, og sammen med dem aftale målsætninger m.m. for de enkelte selskaber.

Du har meget frie hænder, du får eget budget og har adgang til både videoproduktion, SoMe, SEO og Google Ads-specialister, samt sparring med vores ejer, som bl.a. arbejder med growth hacking. Der vil derfor ikke være direkte ledelsesansvar overfor medarbejdere, men der vil være mulighed for tæt samarbejde og assistance fra online marketingspecialister og andre relevante aktører.

Succeskriteriet for stillingen er generering af leads i høj kvalitet og i et omfang, hvor vores salgsafdeling hele tiden har noget at arbejde med. Leadgenereringen gøres via varierede, innovative og kreative marketingkampagner på flere kanaler og med tanke for, at River Online Groups virksomheder positioneres godt og differentieres fra vores konkurrenter.

Stillingen er på vores kontor i Kolding, men der vil være mulighed for at kombinere med hjemmearbejde.

Har du disse kompetencer?

Du skal have hands-on erfaring med annoncering på sociale medier, som eksempelvist Facebook, Instagram og LinkedIn. Du skal kende til algoritmer og hvordan medierne performer i forhold til kørsel af kampagner, annoncegrupper og annoncer. Du skal vide alt om konverteringsoptimering, og du skal have dybdegående erfaring med alt i annonceringsværktøjerne, dog primært Facebooks.

Desuden er det en fordel hvis du har erfaring med at lave nyhedsbreve, da vi gerne vil arbejde mere med nyhedsbreve.

Du skal vide, hvordan Google Ads og SEO fungerer, men det er ikke et krav, at du selv kan lave det, da du kan få assistance fra vores Google Ads- og SEO-specialister. Du skal dog vide, hvordan du læser data og følger op på tallene.

Hvis du er en kreativ growth hacker, så har du en klar fordel. Du kan via kreativitet og smarte hacks tiltrække nye kunder, og positionere os på de markeder vi ønsker.

Lidt om dig

Du er kreativt anlagt og er god til at finde på de lidt skæve idéer. Du er en energisk type, tager ikke et nej for et nej, og du drives af målbare resultater. Samtidig har du en stærk strategisk og forretningsmæssig forståelse, og evner at sætte dig i forskellige kundesegmenters sted.

Du har solid erfaring med leadgenerering fra en lignende stilling, hvor du har dokumenterbare gode resultater. Du har et godt kendskab til de produkter, vi beskæftiger os med, og lyst til at lære meget mere. Generelt holder du dig godt opdateret med nye trends, værktøjer og metoder, der kan være relevante at bruge i dit arbejde.

Din personlighed er udadvendt, og du kan godt lide at samarbejde med andre, men du arbejder også effektivt når du arbejder selvstændigt. Hurtig eksekvering er også et nøgleord for dig, og du er hurtig til at tilrette og optimere når du tester nye ting.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du får nogle fantastiske kollegaer som virkelig brænder for deres kunder og arbejde. For os er det vigtigt at have det sjovt når vi er på arbejde – der skal være tid til FIFA, et YouTube-klip eller til at fejre én af vores succeser med kage eller bobler. Vi tager samtidig vores arbejde og ansvar over for vores kunder meget seriøst, da vi har meget høje målsætninger for os selv og ikke mindst vores kunder. Derfor arbejder vi altid med fokus på at levere høj kvalitet og god service.

Lidt mere af alt det gode: Vi har frisør- og massageordning , god kaffe, fredagsslik og naturligvis frokostordning.  Vi tager jævnligt på ture til fx Schladming hvor skibakkerne besøges, til varme himmelstrøg for at lave reklamefilm eller til Dublin for at opleve Facebook og Google helt tæt på.

Hvis du ikke kan vente med at lære os at kende, vil vi anbefale, at du tjekker denne side ud – www.riveronline.dk/Job og måske også denne www.riveronline.dk/om-river/reklamefilm.

Interesseret?

Hvis du synes stillingen matcher dine drømme og din profil, kan du sende dit CV til Anne Egsgaard via hr@riveronline.com Har du spørgsmål vedrørende stillingen kan du også benytte hr@riveronline.com.

Gem job

River Online Group ApS
Publiceret: 1. januar 2021

Arbejdssted

Kolding