Skole­le­der til af­de­lin­gen i Fårevejle

FGU NVS (Forberedende Grund Uddannelse Nordvestsjælland) startede op den 12. august 2019 med i alt tre skoler placeret i hhv. Fårevejle, Svebølle og Holbæk, hvor vi i dag er mere end 500 elever og ca. 90 ansatte i lærerstab, administration og ledelse. Vi er kommet rigtig godt i gang ved at skabe en kultur forankret i såvel de unges – som vore medarbejderes styrker, sikre en sund økonomi og skabe nogle gode strukturer.

Vi søger en ny skoleleder til afdelingen i Fårevejle, der kan tage skolen det næste vigtige skridt i forandringsprocessen hen mod videreudvikling af den helhedsorienterede undervisning, sætte yderligere lys på udviklingen indenfor pædagogik og didaktik samt på optimering af rammer og ressourcer. Læs mere om FGU NVS.

Jobbet som skoleleder

Skolelederen får ansvar for skolens fortsatte udvikling og drift med ca. 120 unge og 20 medarbejdere fordelt på AGU- og PGU-temaerne. Vi lægger vægt på, at skolelederen går forrest som kulturbærer og brænder for at udvikle unge mennesker. Ligeledes er synlighed i dagligdagen, deltagelse i aktiviteter og undervisning vigtigt, så lederen ved selvsyn tilser at rammer, planlægning og ressourcer understøtter at vore undervisere fortsat udvikles, og at vi sammen udfolder den pædagogiske vision for FGU NVS.

Vi har centraliseret flest mulige administrative procedurer og vejledningsindsatsen, som leveres i tværgående processer på skolerne. Processer og systemer vi kontinuerligt optimerer og forankrer i driften med det formål, at vore undervisere så kan holde fokus på udviklingen af vore unge, og hvor du som skoleleder får en central rolle i forsat at implementere disse i driften i Fårevejle.

Som skoleleder refererer du direkte til FGU NVS' direktør, og du bliver en del af FGU NVS' samlede ledelsesteam og samarbejder bl.a. her med vores koordinator for vejledning og konsulenten for pædagogik, så vi holder fokus på udvikling af kerneydelsen, som er den progression og udvikling, vi skal hjælpe den unge med i et rummeligt, inkluderende og personligt udviklende skolemiljø.

Din profil

Du har flere års ledererfaring fra en uddannelsesinstitution, og du har selv en baggrund som lærer, gerne suppleret med lederuddannelse. Vi ser gerne, at du:

  • Har erfaring med at arbejde med vores ungemålgruppe, erfaring med personaleledelse og forandringsledelse
  • Involverer og går forrest i det forsatte arbejde med at udvikle helhedsundervisningen på afdelingen
  • Medvirker til – og i optimeringen af de processer, der understøtter den daglige drift og den unges progression, så vi får dem rullet helt ud i driften
  • Indgår konstruktivt og aktivt i lederteamet, så vi i fællesskab fortsætter og går forrest i den positive udvikling, vi allerede er i
  • Er tillidsvækkende og åben i din lederstil og kommunikerer tydeligt internt og eksternt

Du tilbydes

Et spændende og udviklende lederjob med dygtige medarbejdere og et godt kollega-lederteam, der står klar til at støtte op. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst som leder i FGU.

Ansøgning/spørgsmål

Spørgsmål og ansøgning rettes til TransformationTeam ved Jan Hoffmann, som medvirker i forløbet.: jan.hoffmann@transformationteam.dk/tlf. 22 81 84 82. Samtaler fra medio januar 2021.


FGU NVS er en selvejende institution og én af de 27 FGU-institutioner i Danmark, som blev oprettet i forbindelse med ”Aftale om bedre veje til uddannelse og job”. Se mere på https://fgunvs.dk.

Gem job

FGU Nordvestsjælland
Publiceret: 17. december 2020

Arbejdssted

Fårevejle