For­sik­rings­me­d­ar­bej­der - Forenede Gruppeliv

Kunne du tænke dig et job med ansvar for præmieopkrævning af de gruppelivsforsikrede? Og hvor du får mulighed for at byde ind med nye idéer og optimering af systemer samt processer? Så er det dig, vi søger!

Bliv en del af en succesfuld virksomhed i udvikling

FG forsikrer næsten 2 millioner danskere ved død, invaliditet og kritisk sygdom. Vi lægger afgørende vægt på hurtig, korrekt og imødekommende sagsbehandling. Du bliver en del af et kompetent team i skadeafdelingen med 13 kolleger. Her hersker god stemning, og vi ser frem til at byde dig velkommen i en sund virksomhed med en høj medarbejdertilfredshed. Læs mere om os på www.fg.dk.

Professionel service og kundekontakt

Du bliver en del af et professionelt team, der hjælper hinanden. Vi kan godt lide at have travlt, men vi er altid grundige og lægger vægt på at levere høj kvalitet – samtidig med, at der skal være tid til at have det sjovt. Vi arbejder i et lyst og åbent kontorfællesskab.

Som medarbejder i skadeafdelingen bliver dine primære opgaver at behandle opgaver vedrørende Betalingsservice. Opgaverne indebærer, at du skal besvare spørgsmål om Betalingsservice pr. telefon og mail samt administrere de løbende opgaver. Du skal kunne vurdere kundernes betalingsflows og identificere problemstillinger samt eksekvere de mest optimale løsninger for at løse opgaverne.  Desuden foretager du andre administrative opgaver, herunder telefonisk og skriftlig korrespondance med de forsikrede, pårørende og FG´s gruppelivskunder m.fl. Du bidrager også til at fastholde en høj faglig standard.
Da vi løbende udvikler vores systemer og arbejdsgange, har vi brug for en medarbejder, der kan identificere muligheder og har interesse for udvikling, procesoptimering samt projektdeltagelse.

Erfaring fra forsikringsverdenen, Betalingsservice og gode samarbejdsevner

  • Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling evt. inden for skadesforsikring
  • Hvis du har specifik erfaring med behandling af Betalingsservice ved opkrævning inden for forsikring, er det en fordel
  • Du har uddannelse fra Forsikringsakademiet inden for Liv og pension, eller er indstillet på at påbegynde uddannelsen
  • Du har IT-forståelse
  • Du kommunikerer klart på dansk mundtligt og skriftligt
  • Du har erfaring med sagsbehandling og kundekontakt

Som person er du samarbejdsvillig og fungerer godt i et team. Du kan lide at have travlt, og fastholder et højt serviceniveau. Du kommunikerer ubesværet med mange forskellige mennesker – også med personer i krise - og formulerer dig godt på skrift. Du har lyst til at bidrage med nye ideer, og du er omstillingsparat, for vi tager mange nye initiativer og effektiviserer løbende vores arbejdsgange. Endelig er du grundig og kvalitetsbevidst samt en god og hjælpsom kollega.

Tag et skridt op ad karrierestigen

Hvis du ikke allerede har uddannelse fra Forsikringsakademiet, er det et krav, at du gennemfører uddannelsen. Dermed får du en god og solid uddannelse, der ruster dig til at håndtere de mange daglige udfordringer. Derudover er det et krav, at du gennemfører Forsikringsakademiets IDD-uddannelse inden for arbejdsområde 5.

Fordelagtige medarbejdergoder

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og attraktive medarbejdergoder, der består af arbejdsgiverbetalt pensionsordning, sundhedsforsikring, ulykkesforsikring, tandforsikring, gruppelivsforsikring, flekstid og frokostordning. Arbejdsugen er mandag til torsdag fra kl. 8.00 -16.00 og fredag til kl.15.00.

Tiltrædelse snarest muligt.Gem job

DEDIKATION ApS søger for Forenede Gruppeliv
Publiceret: 17. december 2020

Arbejdssted

Valby