SALGSCHEF TIL ERHVERVSBYGGERI

Har du fundamentet i orden, og er du klar til yderligere at bygge oven på din karriere? Som Kjargaard Bygs salgschef vil du indgå i selskabets ledergruppe med reference til adm. direktør. For den rette kandidat vil der på sigt være mulighed for medejerskab.

Kjargaard Byg A/S udspringer oprindelig af landbrugssektoren og produktionsbyggerier og -anlæg hertil.

Igennem de senere år er aktiviteterne indenfor industri- og erhvervsbyggerisegmentet dog øget betragteligt. Selskabet er solidt, og råder over en kompetent egenproduktion. Herudover samarbejdes der efter behov med en række dygtige underleverandører.

For yderligere at styrke erhvervssegment søger vi nu en ambitiøs og branchevant salgschef, der kan og vil stå i spidsen for næste fase i virksomhedens udvikling

STILLINGEN

Du får ansvaret for at videreudvikle salgsfunktionen inden for Erhvervsbyggeri i hoved- og totalentreprise. Det er væsentligt, at du formår at spænde bredt i din tilgang til opgaveløsningen, da der arbejdes med opgaver fra simpelt grundskitseniveau til mere komplekse projekter.

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Dine primære opgaver vil herudover i hovedtræk, men ikke i prioriteret rækkefølge, være:

  • Opsøgende projektsalg i Erhvervssegmentet
  • Tilbudsbehandling og totalentrepriseberegninger
  • Projektdesign i samarbejde med bygherrer og tegnestuen
  • Projektgranskning så der realisere optimale og kosteffektive byggeløsninger
  • Totalansvar for tilbudsopgaven fra idé til kontrakt indgåelse
  • Mængdeudtag og prissætning iht. standardkalkulation
  • Udarbejdelse af kontraktgrundlag iht. Kjargaards standarder

FAGLIGE/IT-KVALIFIKATIONER

Vi forestiller os, at du har en solid byggefaglig grunduddannelse og indsigt suppleret med en videregående uddannelse som bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller tilsvarende. Du har indgående erfaring med byggeprojektøkonomi, -salg og -ledelse, herunder kalkulations- og tilbudsberegning i entreprenørbranchen.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er er vant til at arbejde selvstændigt, og du planlægger selv din dag. Du er struktureret og systematisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt, nysgerrig og videbegærlig attitude. Vi forventer, at du af natur er robust og en god kommunikator, og ikke mindst at du bekender dig til, at en aftale er en aftale.

KJARGAARD BYG TILBYDER

Du får en grundig oplæringsperiode, og du bliver et vigtigt aktiv i en spændende og fagligt udfordrende stilling i en virksomhed med solide rødder og med vækstambitioner. Gagepakken forhandles individuelt på et attraktivt niveau, der matcher dine kvalifikationer.

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til Kjargaard Byg A/S generelt, bedes du kontakte lemo-recruitment ApS, rekrutteringschef Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail morten@lemo-recruitment.dk.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.

Gem job

Lemo-Recruitment ApS søger for Kjargaard Byg A/S
Publiceret: 16. februar 2021

Arbejdssted

Ikast