Erfaren drifts­le­der til ma­ler­af­de­lin­gen

Har du erfaring med driftsledelse, og brænder du for en ledende og koordinerende rolle med gode muligheder for at præge din egen hverdag? Og har du samtidig flair for at sikre en god og motiverende kultur på arbejdspladsen blandt engagerede og kompetente medarbejder?

Sekura Cabins A/S i Randers designer, udvikler og producerer kabiner på OEM-basis til entreprenør- og industrikøretøjer, hvor ca. 99 % af produktionen går til eksport. Sekura Cabins A/S, der er i fortsat vækst, er ejet af et konsortium bestående af de hollandske investeringsfirmaer Foreman Capital og Standard Investment. Fabrikken har både design, udvikling og produktion i Randers, hvor der er ca. 155 beskæftigede. Til sommer 2021 flytter fabrikken til nybygget lokation på Metervej i Sdr. Borup lige i udkanten af Randers syd.

Vi søger en dygtig og erfaren driftsleder, der vil stå i spidsen for vores 20 dygtige medarbejdere i vores malerafdeling. I tæt samarbejde med vores selvstyrende grupper bliver du ansvarlig for et optimalt flow i afdelingen og samtidig at sikre en god, motiverende og høj kvalitetsstandard. Du arbejder tæt sammen med vores 2 driftsledere for montage og svejs og får direkte reference til direktøren og dermed ansvaret for at styrke samarbejdet mellem de forskellige afdelinger og udvikle, implementere og strømline eksisterende arbejdsgange.

Du vil blive inddraget i mange forskelligartede opgaver, men primært fokus på:

  • Daglig ledelse, sparring og motivering af medarbejderne fordelt på dag-/aftenhold
  • Eksekvering og opfølgning af produktionsplanen
  • Sikre at sikkerhed og miljøbestemmelser bliver overholdt
  • Udvikling og optimering af arbejdsgange og processer
  • Forberedelse og afholdelse af daglige tavlemøder for medarbejderne
  • Indkøb og daglig drift

Om dig:

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du har stærke lederegenskaber, som er opnået gennem flere års erfaring. Du kender vigtigheden i at skabe resultater gennem medarbejdere, hvor fokus er på effektivitet, kvalitet og god trivsel. Du er løsningsorienteret, gennemslagskraftig og har et stort overblik, der gør, at du kan sikre, at procedurer og retningslinjer bliver overholdt. Du har gode samarbejdsevner og ser værdien i at løfte opgaverne i fællesskab for at holde produktionen kørende samtidig med at imødekomme vores kunders ønske om kvalitet, levering og ikke mindst fleksibilitet. Du har erfaring med LEAN – og dermed forståelsen for brugen af LEAN-værktøjer og gør brug af det i hverdagen.

Vi forestiller os, at du kommer med en teknisk faglig baggrund evt. med viden og erfaring inden for maling. Det vil være en fordel, at du har kendskab til overfladebehandling af stål – men ikke et krav.

Vi arbejder i NAV- så kendskab til dette vil være en fordel.

Sekura Cabins tilbyder:

En spændende og udfordrende stilling med høje frihedsgrader i en virksomhed, der har fokus på udvikling. Vi vækster og flytter medio 2021 til nye lokaler i Randers. Du tilbydes en gage pakke, der svarer til dine kvalifikationer og jobbets krav. Vi tilbyder ydermere attraktiv bonusordning og flekstidsordning.

Vi ser frem til at høre fra dig

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på +45 30 85 12 94.

Gem job

JKS
Publiceret: 21. december 2020

Arbejdssted

Randers