QHSE Manager

Kan du skabe udvikling og sammenhængskraft mellem QHSE-værktøjskassen, holdninger og strategi? Kan du eksekvere og skabe resultater, og brænder du for produktion og samspillet med leverandører og kunder, så kan det være dig, vi er på udkig efter.

Om jobbet
Som QHSE Manager får du det overordnede systemansvar for at vedligeholde og videreudvikle Niebuhrs kvalitet (ISO 9001), miljø (ISO 14001) og arbejdsmiljø (ISO 45001). For Niebuhr er det nyt, at disse ansvarsområder samles i samme stilling, og du får derfor mulighed for at forme din egen stilling og sikre synergier på tværs af ledelsessystemet. Du har ansvar for at nedbryde strategien til planer og mål samt være den drivende part i resultatskabelsen. Du har direkte ledelse af en måletekniker og en kvalitetstekniker, samt faglig ledelse af 2 danske kvalitetsteknikere og en lokal kvalitetschef på Niebuhrs fabrik i Kina. Dine opgaver vil give dig en tværorganisatorisk bred rolle, og du vil også have direkte og tæt kontakt med leverandører og kunder i forhold til auditeringer, kvalitetsrapporteringer og NCR-behandling.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Skabe en proaktiv kultur, hvor alle tænker og agerer i henhold til QHSE, i tæt samarbejde med produktlinjecheferne
  • Udvikle og træne kompetencer, der understøtter QHSE forståelsen i organisationen
  • Overordnet ansvar for NCR-behandling og korrigerende handlinger
  • Ledelsens repræsentant i ISO-sammenhænge
  • Udvikling, drift og vedligehold af certificeringer samt tilhørende ledelsessystem
  • Auditering af interne processer og eksterne audits, herunder leverandøraudits og leverandørgodkendelser
  • Udarbejdelse af kundespecifik dokumentation i samarbejde med områdernes kvalitetsteknikere
  • Ledelsesrapportering og statistikker
  • Budgetansvar for kvalitetsomkostninger
  • Involvering i virksomhedens ”sustainability journey” sammen med direktionen

Du får reference til Managing Director & COO og bliver en del af ledergruppen for Operations, som også indeholder 2 Produktlinjechefer, Teknisk Chef, Indkøbschef, Lean Manager og Vedligeholdschef. Ydermere vil du blive medlem af den globale produktionskomité, hvor også den kinesiske fabriksdirektør (dansker) deltager.

Dine kvalifikationer
Du har gerne minimum 3 års erfaring fra et lignende job, helst fra metalindustrien, hvor du har fået godt kendskab til de forskellige værktøjer indenfor QHSE. Kvalitetsindsatsen vil være en betydende del af jobbet, og derfor er erfaring hermed et krav. Du har gennem tidligere jobs vist, at du kan skabe resultater med din systematiske, metodiske, analytiske og synlige tilgang til jobbet. Du er klar til at give sparring og redskaber til dine kolleger, så I sammen når de opsatte mål. Du skal have evnen til både at kunne se det store billede, men skal også kunne gå i detaljen, når det er påkrævet for løsning af opgaven. Du trives på produktionsgulvet og forstår at vinde dine kollegaer over på din side. Du skal naturligvis være robust og tilpas vedholdende, når du har fakta på din side.

Ledelseserfaring kan være en fordel, men er ikke et krav, men har du ikke erfaring, skal du have naturlig autoritet og lyst til at udvikle dig til at blive en dygtig leder. Kendskab til Lean og tegningsforståelse er en fordel. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har formentlig en uddannelse på produktionsteknolog, maskinmester eller ingeniørniveau. Har du erfaring med statistik, herunder måske taget en Lean Six Sigma Green Belt uddannelse, vil det være en klar fordel. Det er også en fordel, hvis du allerede har erfaring med den kunderettede del af kvalitetsarbejdet. Hvis du ikke er uddannet i APQP4Wind, skal du være villig til at tage denne uddannelse.

Du er stærk på Microsoft Office herunder Excel (gerne Minitab), som du mestrer, og har du erfaring med kvalitetsstyringssystemer, er det en fordel. Du skal beherske dansk og engelsk på skrift og tale.

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO allerede i dag, via knappen ”Søg jobbet her”. Ansøgningerne behandles løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Kristian Reinevald
kr@proogco.dk
Tlf.: 9660 3203
Tlf.: 3145 1240

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt.

Gem job

PRO&CO
Publiceret: 23. december 2020

Arbejdssted

Ikast