Service kø­le­tek­ni­ker

Johnson Controls is powered by your talent. We are the power behind the customer mission. Together we are building a world that’s safe, comfortable and sustainable. Our diverse global team creates innovative, integrated solutions to make cities more connected, buildings more intelligent and environments more comfortable and secure. We are all about improving outcomes for our partners. Tomorrow needs your talent. Tomorrow needs you. So let’s talk today.

Hvad du vil lave

Johnson Controls Danmark søger kommerciel service køletekniker i Jylland.

Johnson Controls Køleteknik består af 170 ansatte som beskæftiger sig med salg, projektering, installation og servicering af køle-og fryseanlæg på både industrielle og kommercielle køleanlæg, primært i Danmark, men også i resten af verden.

Link: https://www.johnsoncontrols.com/da_dk/buildings/light-industry-refrigeration

Med udgangspunkt fra egen bopæl søger vi en engageret kollega med køleteknisk baggrund i Nord- eller Midtjylland (andre henvendelser har også interesser, så tøv ikke). Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt med tildelte opgaver, hvad enten det er montering, eftersyn eller reparation af køle-, fryse- og klimaanlæg.

Du vil referere til vores lokale serviceleder og blive en del af et dynamisk og engageret team af dygtige teknikere – i et venligt og humoristisk arbejdsmiljø. Som køletekniker hos Johnson Controls Service Light Industri vil du opleve en hverdag med afvekslende opgaver og med mulighed for at have indflydelse på din arbejdsdag, samt personlig og faglig udvikling. Ansættelse indebærer desuden bilordning, mobiltelefon og PC, løn efter kvalifikationer og en god pensionsordning med sundhedsforsikring.

Hvordan du vil gøre det

  • Montage, service- og eftersynsopgaver hos kunder på et bredt spektrum af køle- og fryseanlæg baseret på HFC, CO2 og Propan.
  • Opstart og indregulering af nye køleanlæg i samarbejde med projektafdelingen.
  • Forebyggende vedligehold- og fejlfindingsopgaver på kundeanlæg.
  • Opgradering- og ombygningsopgaver på kundeanlæg.

Hvem vi leder efter

Du har en teknisk uddannelse som køletekniker og besidder D-certifikat, og dertil en bred el-teknisk viden og kan fejlfinde på elektriske systemer. Du holder orden på dine ting og løser dine arbejdsopgaver med en god kvalitet. Da meget af vores kommunikation foregår via PC er det et plus, hvis du har god erfaring med MS Office-pakken, samt grundlæggende PC færdigheder. Du kan begå dig på dansk og har kendskab til engelsk, såvel mundtligt som skriftligt, og har et gyldigt kørekort. 


Vi har høj fokus på sikkerhed, og vores medarbejderes sikkerhed betyder alt – det er derfor vigtigt at du betragter dette som en selvfølge i dit daglige arbejde.

Du har en positiv, udadvendt og serviceminded indstilling til job og kollegaer, og har gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du sætter pris på at give kunderne høj service, kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst og kan bevare overblikket selv i pressede situationer.


Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Lyder dette som dig? Så send os din ansøgning med det samme, da vi behandler ansøgninger i takt med at vi modtager dem. Tiltrædelse sker efter aftale. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

  • Branch Manager, Søren Aagaard Larsen på tlf. +45 22 49 78 85, E-mail: Soeren.Aagaard.Larsen@jci.com.
  • Service leder, Rune Kirkegaard på tlf. +45 22 49 78 81, E-mail: rune.kirkegaard@jci.com
Gem job

Johnson Controls
Publiceret: 28. december 2020

Arbejdssted