Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Transport & Di­stri­bu­tion Manager til ny­op­ret­tet stilling med europæisk ansvar

 • Vil du spille en nøglerolle i en international virksomhed i vækst? Og kan du se potentialet i at have ansvar for vores transport- og distributionsnetværk i hele Europa?

”Du bliver en del af supply chain-ledergruppen og står i spidsen af vores supply chain-netværk i tæt samarbejde med meget erfarne kolleger. Vi opererer med meget korte beslutningsveje, og vi er et team, der både er meget professionelle, og som har det sjovt, mens vi går på arbejde,” fortæller chief supply chain officer Bjarke Roost.

Et kort indblik i din nye arbejdsplads

EET Group er Europas førende distributør inden for følgende områder: Server, Computer & Printer parts, Storage, Network, Consumer Electronics, Surveillance & Security, ProAV Solutions, Point of Sale & Auto ID og Logistical Services. Vi er i dag 600 ansatte med kontorer i hele Europa og omsætter for ca. 3,5 mia. kr. om året.

Et stort internationalt ansvar

Som vores nye kollega i logistikcenteret i Ballerup bliver du en del af Supply Chain-teamet for Europa. Vi er 150 mennesker og et innovativt og dynamisk team på tværs af indkøb, planlægning og lagre. Din rolle indebærer, at du får overordnet ansvar for at optimere og effektivisere vores nuværende transport og distribution samt sikre, hvordan vi også i fremtiden skal samarbejde med vores 15 transportører. Du kommer derfor til at:

 • Udarbejde og implementere ny transportstrategi
 • Sikre fastholdelse af EET’s stærke markedsposition og den gode kundeoplevelse
 • Tage ansvar for transportaftaler for import og eksport til koncernlager samt for de lande, der har lokalt lager
 • Følge op på service og omkostninger samlet og på landeniveau
 • Sikre en holistisk tilgang til opgaveløsningen med EET’s kunder i fokus – hvor kvalitet, service og omkostningsniveau går op i en højere enhed
 • Udføre detaljeret omkostningsstyring
 • Være ansvarlig for én medarbejder (fragt- og toldspecialist) samt have en bred kontaktflade i vor organisation primært til lederne af salgsselskaberne i de enkelte lande.

Stillingen medfører 20-30 rejsedage årligt – når det bliver muligt igen.

”Det er dig, der udfordrer status quo, så vi også i fremtiden kan levere hurtigt og til flere kunder. Du kommer derfor også til at operere på strategisk, taktisk og operationelt plan samt tage del i den daglige drift og administration.” – Bjarke

Vi tilbyder en samlet lønpakke herunder en bonusordning, hvor vi sammen fastsætter KPI’erne, ligesom du får rabat på rigtig mange af vores produkter. Derudover får du en god frokostordning, som vores to kokke står for, samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi har desuden en aktiv personaleforening med mange forskellige tilbud, og vi gør meget ud af at have en god og sjov arbejdsdag.

Tag de vigtige beslutninger i supply chain-ledergruppen

Du kan se frem til at blive en del af supply chain-ledergruppen med 6 ledere. Stillingen er en solid mulighed for at opretteholde og forbedre serviceniveauet samt fastholde/reducere det samlede omkostningsniveau. Ydermere er det dig, der er med til at optimere transportløsninger og kontraktforhold samt påvirke interne og eksterne samarbejdspartnere gennem faglighed, personlighed, argumentation og forretningsforståelse.

Er det dig, vi leder efter?

 • Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for supply chain og logistik, men det vigtigste er, at du har 10 års bred erfaring fra en lignende stilling med logistik og transport.
 • Du har international erfaring, som gør dig i stand til at navigere på tværs af vores markeder i Europa.
 • Du har vist, at du kan balancere operationel involvering og samtidig sætte den taktiske og strategiske retning for området.
 • Du har erfaring med at udarbejde en faseplan for implementering, ligesom du har bevist, at du kan håndtere høj kompleksitet.
 • Du er talstærk, og du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
 • Du behersker it på almindeligt brugerniveau.

”Vi håber, at du både er meget selvstændig og en teamplayer. Og så håber vi, at du kan se potentialet i stillingen, og at du har lyst til at arbejde hos os i en længere årrække.” – Bjarke

Interesseret?

Så hører vi gerne fra dig! Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jonathan Allirol på +45 7225 1568 eller på jal@jobindex.dk.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 25. januar 2021 via nedenstående link ”Søg jobbet online”. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Vi afholder samtaler løbende, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om EET Group:

EET Group er en værdiskabende niche-IT-distributør inden for områderne; Server, Computer & Printer parts, Storage, Network, Consumer Electronics, Surveillance & Security, ProAV Solutions, Point of Sale & Auto ID og Logistical Services. Vi giver leverandører og kunder ekspertviden inden for branchen, intelligente logistikløsninger, unik salgsservice og smarte marketingværktøjer. EET Group blev grundlagt i 1986 og vi opererer på 24 markeder i hele Europa, fører over 920 mærker og betjener mere end 30.000 købende kunder årligt.

EET Group ligger i Birkerød og Ballerup, lige nord for København og er moderselskab for alle EET Groups salgsenheder over hele Europa. EET Group har ca. 600 ansatte and servicerer mere end 43.000 forhandlere. For mere information, besøg vores website på www.eetgroup.com.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent
Jonathan Allirol

Tlf. +45 72 25 15 68

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 4. januar 2021

Arbejdssted

Ballerup