Af­de­lings­le­der til sikrings. og elaf­de­lin­gen hos Strukton Rail A/S

Har du god erfaring som projektleder, og trives du i en ansvarsfuld lederrolle, hvor du sikrer, at projekterne kommer godt i mål, og hvor du har den tætte sparring med et bredt fagligt team? Er du proaktiv og initiativrig, og trives du i et selvstændigt job? Er du vant til at bevare virksomhedens kunderelationer, og trives du med at være ude på on-site opgaver og skabe de rette løsninger? Så er det lige dig, vi søger.

Vi søger en erfaren afdelingsleder til en projektledende rolle for sikrings- og elafdelingen hos Strukton Rail A/S

Strukton Rail A/S er en af Europas største og førende jernbaneentreprenører med ca. 4.000 ansatte, hvoraf der i Danmark er 120 ansatte med specialviden inden for projektstyring, logistik, spor, svejsning, signalsystemer, sikring og kørestrøm. Som leder hos Strukton Rail A/S bliver du en del af en team-orienteret ledergruppe på 7 personer og en del af en virksomhed med et højt fagligt niveau samt en flad struktur, hvor du får mulighed for at påvirke din egen hverdag. Du får i denne stilling rig mulighed for at bringe dine kompetencer inden for ressourceplanlægning, planlægning og ledelse af projekter samt dit fokus på motivering af dine 15 medarbejdere i spil.

Derudover vil dine arbejdsopgaver indbefatte:

 • Resultat- og ledelsesansvar for projekterne
 • Sikre vækst af afdelingen
 • Sikre projektøkonomien via effektiv ressourceplanlægning, opfølgning og strukturering af alle projektydelser
 • Motivere, understøtte og styrke afdelingens faglige kompetencer
 • Sparring med medarbejdere, herunder faglig og tværfaglig kvalitetssikring
 • Rapportering og opfølgning til ledelsen og kunden
 • Styring af og samarbejde med underentreprenører og andre samarbejdspartnere
 • Vedligeholdelse og udvikling af den gode kunderelation
 • Bistå i tilbudsprocessen med tilbudskalkulation
 • Koordinering af vagtordning for medarbejderne
 • Afholdelse af løn- og medarbejderudviklingssamtaler samt løbende opfølgning
 • Koordinering af vagtordning for medarbejderne

Da din arbejdsdag er meget varierende, har det ikke så stor betydning, hvor du arbejder ud fra, det kan være hjemmefra, eller i Jylland omkring Fredericia eller Herning. Du skal dog være fleksibel i forhold til en del rejsetid i landet, så en central placering er at foretrække.  [CD1] [CD2] 

Kvalifikationer
Med din baggrund inden for projektledelse og som afdelingsleder forventes det, at du kan levere højeste kvalitet. Du er teknisk velfunderet, og du kan være uddannet enten el-ingeniør, maskinmester, elinstallatør eller tilsvarende. Har du erfaring med at arbejde inden for jernbanen eller anlæg, vil dette være en fordel.

Du har erfaring med at være ude på on-site opgaver samt besigtige og følge op på projekterne, og du ser dette som et vigtigt ansvarsområde i din hverdag. Du er vant til den tætte sparring med dine medarbejdere og supporterer, hvor du kan, i forhold til de rette kundeløsninger. Du kommunikerer klart og tydeligt, både skriftlig og mundtligt.

Samtidig ser vi gerne, at du besidder gode IT-kundskaber, og at du har god erfaring med MS Excel og Word. Har du erfaring med Navision er dette en fordel, dog ikke et krav.

Som person forventer vi, at du:

 • er struktureret
 • er kvalitetsbevidst i en til tider travl hverdag
 • arbejder selvstændigt og er en handlings- og serviceorienteret projektleder
 • er proaktiv og meget løsningsorienteret
 • tager initiativ og sikrer dig, at dine medarbejdere tænker i løsninger
 • ikke er bange for at tage ansvar i selv de mest pressede situationer
 • er den synlige leder og forstår vigtigheden af denne kontakt til medarbejdere
 • har et tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere

Der stilles en bil til rådighed samt arbejdstøj, mobiltelefon og computer.

Dertil attraktiv lønpakke inkl. sundhedsforsikring.

Strukton Rail A/S
Strukton Rail A/S er en jernbaneentreprenør, som tilbyder komplette løsninger. De er anerkendte af deres kunder for deres høje troværdighed - de agerer europæisk, men med en lokal tilstedeværelse. Hovedkontoret ligger i Køge, Gl. Lyngvej 2. Med deres dygtige medarbejdere, opbygger og vedligeholder de jernbanen, med det mål at skabe en sikker, attraktiv og punktlig sportrafik. Strukton Rail A/S har gode værdier, som de efterlever i dagligdagen. De er en arbejdsplads med højt til loftet, respekt for hinanden, og de lægger vægt på en åben og uformel omgangstone, da de mener, at det er med til at skabe den gode arbejdsglæde.

Vi ser frem til at høre fra dig! 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Strukton Rail A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Carina Due på tlf. +45 23 29 44 11.

Gem job

JKS
Publiceret: 7. januar 2021

Arbejdssted