Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Mon­ta­ge­chef til mor­gen­da­gens pre­sti­ge­pro­jek­ter – ny­op­ret­tet stilling

 • Har du lyst til at sætte dit præg på de mest spændende og innovative facadebyggerier i Danmark?
 • Kan du sætte retning, skabe fremdrift og fremme kvalitet og motivation hos dine medarbejdere?
 • Og ønsker du en indflydelsesrig rolle i en succesfuld virksomhed i vækst?

”Du står i spidsen for vores største projekter, og kan med stolthed se det færdige resultat, når vi sætter sidste hånd på facader overalt i landet. Og så kan du på sigt blive en del af ledergruppen,” fortæller direktør Erik Bjerg.

Velkommen til Eiler Thomsen Alufacader

Vi er blandt Danmarks førende facadeentreprenører og råder over mere end 10.000 kvm produktionsfaciliteter i Holstebro samt egen montageafdeling. Du får 140 kolleger fordelt på 30 funktionærer, 70 produktionsarbejdere og 40 montører, som laver glas- og alufacader på byggerier.

Sæt præg på morgendagens byggerier

I den alsidige og nyoprettede stilling som montagechef er dit primære ansvar at være bindeled mellem projektlederne og montageopgaverne. Du koordinerer opgaverne på pladsen og sørger for ansvarsfordeling mellem projektleder, produktion, underleverandører, montageledere og formænd. Du følger løbende op på projekterne og afrapporterer vedr. ændringer i byggesagens forløb og økonomi. Du har bl.a. det overordnede ansvar for:

 • aktiv deltagelse i planlægning af montager, metoder og udførelse
 • udarbejdelse af tidsplaner i samarbejde med projektlederen og formanden
 • endeligt indkøb af hjælpegrej, materialer mv.
 • kontraktforhandling med og styring af underentreprenører
 • overordnet byggemødedeltagelse og regelmæssig byggepladskontakt.

Vi gennemfører projekter med egen projektering og egne projektledere, og inden for udførelsen er virksomheden organiseret med entrepriseformænd, der har det ledelsesmæssige og faglige ansvar for de respektive facadeopgaver. Langt størstedelen af vores projekter er på Sjælland. Vi forventer, at du fordeler din tid mellem besøg på byggepladserne, dit hjemmekontor og kontoret i Holstebro. Du kan have bopæl i hele landet.

Har du erfaring fra en lignende rolle?

 • Du er formentlig ingeniør eller bygningskonstruktør, og vi ser gerne, at du har en håndværksmæssig baggrund.
 • Du brænder for projekt- og byggeledelse, og du kan fremvise dokumenterbare resultater.
 • Du kan styre og motivere et hold af medarbejdere.

Som leder motiveres du af at være en del af hele projektforløbet, og du mestrer alle faser i projektstyringen, da du bliver bindeleddet mellem kunden, rådgiverne, samarbejdspartnere og egne håndværkere og produktion. Desuden er du dygtig til at se helheden i sagerne, og du er god til at skabe relationer til kolleger og kunder på alle niveauer.

Hvad kan du forvente?

Vi tilbyder dig en attraktiv stilling, du selv er med til at forme i en virksomhed, der er præget af en flad struktur og kort vej til beslutningerne. Du bliver en del af et seriøst og professionelt miljø med en uformel omgangstone. Alle arbejder mod et fælles mål og løser opgaverne i samarbejde. Du vil opleve frie og selvstændige arbejdsforhold, løn efter kvalifikationer samt mulighed for efteruddannelse.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Thomas D. Carlsson på 72 45 90 71.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest 31/1-2021 via boksen ”Søg jobbet online”. Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette. Tiltrædelse er hurtigst muligt efter nærmere aftale.

Kontaktperson

Thomas D. Carlsson
Tlf.: +45 7245 9071
Mail: tdc@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 8. januar 2021

Arbejdssted