Ud­vik­lings­chef til mindre og agilt team

Vi søger en udviklingschef, som kan drive vores udviklingsprojekter fremad og dermed være med til at opfylde vores målsætninger.

Der arbejdes ikke med kundeprojekter, men udelukkende med systemer og værktøjer til vores interne online marketingspecialister der arbejder med SEO, Google Ads og SoMe-annoncering for en lang række kunder.

Nogle af de kodeord som beskriver, hvad vi arbejder med til dagligt er: automatisering, tekstgenerering og digitalisering og vi arbejder på at revolutionere online marketingbranchen.

Som udviklingschef for et lille og agilt team, er det vigtigt, at du selv har lyst til at kode ca. tre dage om ugen. Du får derudover ansvaret for at lede udviklingsteamet, herunder sikring af udviklingsmetoder, teststrategier, kodekvalitet og, vigtigst af alt, levering til tiden. Desuden er du ansvarlig for, at der ansættes de rette profiler i udviklingsteamet, samt at teamet er motiveret og overholder deadlines.

Du skal samarbejde med direktørerne i de selskaber der er i koncernen i forhold til tilrettelser m.m. af løsninger. Du vil referere direkte til founder og administrerende direktør for River Online Group på de nye ting vi udvikler, hvilket er ca. 70 % af arbejdet.

Vi arbejder med

Vi udvikler web- og appløsninger med backend-interface og API’er til interne systemer og vi har mange projekter i pipeline, som skal automatisere forskellige manuelle processer, således at systemerne kan effektivisere tunge arbejdsgange for vores online marketingspecialister.

Vores projekter udvikles i C# og systemerne er i høj grad API-baserede, og vi bruger bl.a. Continuos Deployment og Scrum-principperne i det daglige arbejde.

De teknologier vi anvender er bl.a. Net Core, MySQL, Angular, Typescript, HTML, CSS og SCRUM.

Det forventes, at du har erfaring med en eller flere af ovenstående teknologier, men ikke nødvendigvis inden for online marketingbranchen. Har du erfaring med kunstig intelligens, er det en fordel.

Faglige og personlige kvalifikationer

Du er selv udvikler, og bruger gerne en stor del af arbejdsdagen på hands-on udvikling på de projekter, der arbejdes med. Du er en rutineret udvikler og har solid erfaring med C#.

Du er af natur udadvendt og god til at kommunikere med alle stakeholders, der er involveret i udviklingen af en løsning, eller som er bruger af en løsning.

Du er ambitiøs og passioneret og går gerne langt for at nå de opsatte målsætninger. Samtidig er du ikke bange for at tænke stort og visionært.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og ledererfaring som fx team lead af et mindre udviklingsteam, eller for et større team, men ønsker nu at komme tilbage til udviklingsdelen.

Hvad får du?

Da vi udelukkende udvikler innovative og nye systemer, vil der være masser af udfordringer i det daglige. Dine erfaringer og holdninger til udvikling af systemer er velkomne, så hvis du ønsker at sætte et tydeligt fingeraftryk på udviklingen af fremtidige online marketingløsninger, er chancen her nu.

Vi har stort fokus på det sociale og holder sommerfest, julefrokost samt tager på ture til f.eks. Kreta, Dublin og Schladming. Vi gør det dels for det sociale, men også for fx at lave reklamefilm eller besøge Google og Facebook.

Se evt. nogle af vores videoer her: www.riveronline.dk/Job.

Desuden tilbyder vi frokostordning, massageordning, frisørordning, god kaffe, frugt m.m. til at forsøde arbejdsdagen.

Lyder det spændende for dig?

Hvis du synes det lyder som en stilling for dig, så send gerne dit CV til hr@riveronline.com.

Har du spørgsmål til stillingen så skriv til HR-chef Anne Egsgaard på hr@riveronline.com.

Gem job

River Online Group ApS
Publiceret: 18. januar 2021

Arbejdssted

Kolding