Til­bud­s­le­der

Til vores afdeling i Region Midtjylland søger vi en erfaren tilbudsleder, der kan håndtere større hoved- og råhusentrepriser. Det forventes, at du med tiden kan udvikle dig til også at håndtere totalentrepriser i tilbudsfasen.

Vil du være en vigtig brik i at beregne komplekse projekter og bruge din ekspertise og høje faglighed til at få dem til at lykkes? Kunne du samtidig tænke dig at arbejde under frie rammer med alsidige byggeprojekter i en virksomhed med et rigtig godt ry i branchen?

Bliv en del af en succesrig entreprenørvirksomhed i rivende udvikling

JORTON er et dansk entreprenørselskab, der påtager sig komplicerede og unikke bygge- og anlægsopgaver af enhver art og størrelse overalt i landet. Vi leverer også til offshore-branchen og er helt fremme, når der skal bygges nyt, men vi har også årtiers erfaring med at bevare og forny den ældre bygningsmasse og infrastruktur. Desuden har vi egenproduktion i beton og murerarbejde. Vi har en årlig omsætning på omkring 1,2 mia. kr. og beskæftiger ca. 500 medarbejdere.

Som tilbudsleder indgår du i et stærkt fagligt team omkring prissætning af opgaverne.

Du får ansvaret for hele tilbudsprocessen på større hovedentrepriser samt store fagentrepriser fra modtagelse af udbudsmaterialet til afgivelse af endeligt tilbud herunder:

  • Kvalitetssikring af udbudsmateriale
  • Håndterer og medvirker til tilvejebringelse af tilbudsskrivelser, tidsplaner og organisationsdiagrammer m.m.
  • Risikovurdering
  • Indhentning og håndtering af underentreprenører og leverandører i tilbudsfasen
  • Tilbudslukning i samråd med tilbudschefen og regionschefen
  • Opmåling og prissætning egenproduktion (beton og murerarbejde)

Kvalifikationer og personlige egenskaber

Du er ingeniør, byggetekniker, bygningskonstruktør eller har en lignende byggeteknisk baggrund kombineret med erfaring fra en tilsvarende stilling. Du har kendskab til Parabyg og erfaring indenfor BlueBeam og MS Excel. Derudover har du erfaring i opmåling og prisfastsættelse af murer- og betonarbejde.

Din arbejdsform bygger på struktur, selvstændighed og fleksibilitet. Du er stabil, selvdisciplineret og holder af at arbejde målrettet med opgaverne.

Du er hurtig til at danne dig et overblik over opgaverne, du er omhyggelig og trives i en travl hverdag.

Endelig arbejder du for at sikre den fortsatte forretningsmæssige strategi som en troværdig og professionel samarbejdspartner såvel internt som eksternt.

Spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte regionschef Søren Jungersen på tlf. +45 2486 0548. Ansøgning og CV bedes du sende pr. e-mail til HR-chef Elma Lomholdt på el@jorton.dk. Samtaler gennemføres løbende. Tiltrædelse vil ske hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere på www.jorton.dk.

Gem job

JORTON A/S
Publiceret: 20. januar 2021

Arbejdssted

Aarhus