Salgschef med do­ku­men­te­ret le­der­ud­dan­nel­se og -erfaring

Spanvall søger salgschef med erfaring og værktøjer til, at udvikle Spanvalls europæiske markedsposition inden for selskabets produktområder. Spanvalls interne salgsredskaber udvikles fortsat, ligesom den fremtidige strategi er tunet mod vækst. Det gælder processer, investering i værdikæden, salgs- og projektstyring. Nye ideer er velkomne, og der er en spændende dynamik og stor mulighed for at gøre en forskel for den rette i ledergruppen. Så søger du daglig indflydelse og muligheden for at udvikle dig, dine ideer og et salgsteam, så er dette lige dig.

Det er afgørende, at du besidder en lederuddannelse eller har gennemgået kurser, der understøtter din ledererfaring, og evner ledelse i en international salgsafdeling, med medarbejdere fordelt på flere internationale lokationer.

Det er en del af jobbet, at du aktivt tager del i salgsprocessen til nye potentielle Key Account-kunder og samarbejdspartnere samt, i et tæt samarbejde med den enkelte sælger/rådgiver, sikrer opfølgning på eksisterende kunder/igangværende sager og er med til at sikre den optimale kundedialog/kontakt. Ikke mindst i relation til det fremtidige samarbejde.

Succes i jobbet vil kræve, at du både har strategisk forståelse, taktiske ledelsesværktøjer og er god til at planlægge og udføre de operationelle opgaver. Dine konkrete værktøjer og processer skal være på plads, og dermed sikre, at sælgernes/rådgivernes ”værktøjskasse” understøtter salget og rådgivningen. Du skal derfor kunne agere og opleves, som en værdifuld samarbejdspartner for alle implicerede in- og eksterne parter i processen, bl.a. ved at kunne synliggøre Spanvalls produkt- og rådgivningskoncepts fordele og ved, at bringe kunden i stand til selv, at kunne vurdere effekten af Spanvalls faglige og erfaringsbaserede rådgivning.

Opgaver:

Du får en central rolle i et job med et stort udviklingspotentiale, i en spændende og vækstorienteret virksomhed. Du bliver en særdeles vigtig leder og partner for salgs- og rådgiverteamet med engagerede medarbejdere og kollegaer i et mindre team med uformelt miljø, hvor du refererer direkte til den administrerende direktør. Du indgår i ledergruppen sammen med virksomhedens administrerende direktør og økonomichef.

Vi ønsker, du skal stå i spidsen for Spanvalls europæiske kommercielle aktiviteter, udvikle og fastholde virksomhedens kundeportefølje, og deriblandt varetage følgende opgaver:

 • Lede det europæiske salgsteam og kundeservice
 • Implementere og drive salgsprocesser
 • Identificere og udvælge relevante kundesegmenter
 • Udarbejde tilbud og opfølgning på disse
 • Følge opstartsprojekter og igangværende leverancer
 • Indgå samhandelsaftaler og ordreplaner med kunder og samarbejdspartnere

Din profil:

Vi tænker, du er en erfaren salgschef, -leder, regionalchef eller tilsvarende, og har dyb erfaring med salg og markedsføring. Muligvis indenfor landbrug og/eller fødevareproduktion.

Som person er du:

 • Kommercielt indstillet
 • Systematisk
 • Vedholdende og engageret
 • Troværdig – overholder aftaler
 • Udøver positiv indflydelse gennem dine naturlige lederegenskaber
 • God til fjernledelse
 • Taler og skriver forretningsengelsk samt har international kulturforståelse

Arbejdssted:

Med udgangspunkt fra din bopæl vil du drive dit team; besøge medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder og potentielle kunder i Europa. 1-2 dage ugentligt vil du befinde dig på vores hovedkontor i Kalundborg.

Ansøgning

Er dette et job for dig, så send din ansøgning og CV pr. mail til job@spanvall.dk senest mandag den 15. marts 2021. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlem af Advisory Board, Jan Röhn Pipper på tlf. 2023 7090. Indkomne ansøgninger behandles løbende i marts, og alle vil modtage en tilbagemelding inden udgangen af marts måned. Samtaler vil blive gennemført i marts/april måned.

Gem job

Spanvall
Publiceret: 15. februar 2021

Arbejdssted