Af­de­lings­chef – wingman for direktør

 

Leder med erfaring fra produktion eller logistik

Jobbet

Ansvar for tre afdelinger/teams
Med reference til direktøren, får du ansvar for at lede og udvikle tre afdelinger med hver deres forretningsområde, i alt 20 medarbejdere. Som wingman for en engageret og meget kompetent direktør, skal du bl.a. etablere og optimere en ny organisationsstruktur og samtidig styrke det tværfaglige samarbejde. Du skal fastlægge og implementere en række KPI´er og sikre effektiviteten i den daglige drift, altid med fokus på at optimere løsninger og forretningsgange, så kunderne oplever værdiskabende samarbejde. Kort sagt, skal der leveres godt købmandskab og proaktiv ledelse på alle niveauer. Du skal udvikle på både mennesker og systemer, ligesom du får en løbende og tæt kontakt til kunderne, hvor du får det overordnede ansvar for kundernes oplevelse af kvalitet og service.

Ledelse og udvikling af organisation
Du får ansvar for et solidt, men også erfaringsdrevet mandskab. Det bliver din opgave at sikre, at du til enhver tid har de rette ressourcer, kompetencer og profiler på de rette pladser. Samtidig skal du evne at udvikle organisationen og få alle med på rejsen. Du skal have styrke og mod til at sætte dit eget hold, og samtidig evnen til at fastholde nøglemedarbejderne.

Du leder og indsatsstyrer hands-on og proaktivt. Ledelsesånden skal være gennemsyret af kvalitet og effektivitet, hvor ansvar, engagement, initiativ og ordentlighed er nogle af de bærende elementer. Forandringsledelse er således et nøgleord i dette job.

Kvalifikationer
Du har ledelseserfaring fra en produktions- og/eller logistikvirksomhed samt en relevant uddannelse inden for produktion/logistik, gerne på ingeniørniveau.

Du har et højt energiniveau og en motiverende lederstil, der helt naturligt får det bedste frem i dine medarbejdere. Du har således allerede bevist, at du kan flytte både mennesker og opgaver.

Du har erfaring med at implementere KPI´er og følge op på disse, ligesom du har en naturlig forståelse for driftsøkonomi og nøgletal. Du forstår desuden at lede og inspirere andre mennesker med analyser, opfølgning og rapportering. Du har en naturlig gennemslagskraft, gode samarbejdsevner og et godt overblik, der gør dig i stand til at holde hovedet koldt, selv i en hektisk hverdag.

Du tilbydes
En spændende karrierestilling, hvor der er plads til at du kan udvikle dig. Du kommer til at arbejde tæt sammen med en nærværende direktør, der ønsker en profil i jobbet, der endnu ikke har udnyttet sit fulde potentiale.

Du lander således i en organisation, hvor udfordringer og ansvar følges ad. Du bliver en absolut nøgleressource i forhold til forretningsudvikling, og du får en enestående mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, under vingerne på en dygtig direktør.

Du bliver en del af en stærk ledergruppe, hvor man helt naturligt hjælper og styrker hinanden. Begrebet ”frihed under ansvar” er fundamentet for en uformel, hands-on organisation, præget af engagement og et godt humør. En kultur, hvor der sjældent er lang fra tanke til handling.

Ansøg
Hvis du vil udfordre os på dine kompetencer, glæder vi os til at høre fra dig. Du bedes uploade dit CV og ansøgning, mrk. 01-02-54 her på siden. Al henvendelse behandles fortroligt.
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

Virksomheden
Vores kunde er en solid, velrenommeret og økonomisk velfunderet større service- og logistikvirksomhed, beliggende i Trekantområdet. Virksomhedens succes bygger bl.a. på ordentlighed og en indgående viden om kunder, branche og opgaver. Ejeren ønsker nu at vækste virksomheden på flere områder, bl.a. ved at udnytte et stort markedspotentiale og samtidig optimere det samlede koncept. I den forbindelse ønsker man at styrke organisationen med en ny afdelingschef, der bl.a. kan være med til at styrke og drive en ny organisationsstruktur.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Gem job

erwin andersen a/s søger for kunde
Publiceret: 3. februar 2021

Arbejdssted

Trekantområdet